Robinson

Nadat de teams zijn gemaakt, wordt er begonnen met het maken van de teamvlag en natuurlijk een bijpassende yell. Laat van je horen en wees creatief, wellicht verdienen jullie hiermee al jullie eerste amulet! In verschillende actieve en minder actieve spellen wordt er gestreden en zal de teamcaptain zijn nek vol hangen met de verdiende amuletten. 

Maar juich niet te vroeg…
Tijdens de eilandraad kan er nog van alles veranderen…

Zo ziet het er uit

Vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hier en stel je eigen Beach Event samen!

De expeditie is een ideaal en gevarieerd uitje voor alle leeftijden. Voor de actieve en minder actieve gezelschappen en voor de denkers en de doeners. Een bont, kleurrijk en levendig geheel waar het vuur, de passie, strijdvaardigheid, kameraadschap en overlevings zin van begin tot eind vanaf spat.

Tijdens Robinson wordt alles vastgelegd in foto’s en video’s die jullie achteraf ook ontvangen. Zo kan er nog lang nagenoten en nagepraat worden over de gezellige dag.

Robinson @ The Beach is te boeken vanaf 25 personen en heeft een duur van 3 uur.

Dit vinden bezoekers van onze events

"

Al meerdere jaren organiseren wij, als bedrijf, een jaarlijks volleybaltoernooi. Keer op keer een succes. De Beach denkt met ons mee hetgeen elk toernooi tot een prachtig evenement leidt. Ruim 300 deelnemers op 1 avond, incl. spelen, begeleiding tijdens spelen, lekker eten en drinken en wat een service!!!! Volgende jaar weer een herhaling waar het alle medewerkers naar uitkijken. Mijn complimenten.

Amstelring

"

Het was ook erg gezellig. Voor mij wat het sowieso een bijzondere dag. Voor mij was het namelijk mijn afscheid van de afdeling, omdat ik met pensioen ga. Dankzij jullie mooie locatie en de inspanningen van je collega’s werd het een van de leukste teamdagen sinds jaren. Er hing gewoon een gezellige vibe. Jullie hebben een perfect service gerichte organisatie. Je begrijpt het inmiddels ik heb weinig op of aanmerkingen. Dus blijf “gewoon” zo doorgaan!

OBT

"

I have to say we had a fantastic time, it was a very small group but they made the evening really enjoyable. I have to compliment your DJ and barman, they accommodated us really well and engaged with myself and the rest of the party exceptional well, with good intimacy and attention. My last remark is that the food was remarkable, there was a good choice, looked good and everyone enjoyed it. Thanks again to you and the team for making our evening happen and so enjoyable!

Arvato Benelux

"

“Het was weer top! Krijg erg veel complimenten over het eten! De heren achter de bar hebben zich ook de hele dag enorm voor ons ingezet. Wij zijn heel tevreden!”

NH 1816

"

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag! Wat een heerlijk bedrijf zijn jullie, alles was top!!! Fantastische mensen, heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast, super!! Volgend jaar willen we weer (en het jaar daarna en daarna!)

Westcon Group

"

“Het was een super feest en de organisatie was top! Wij kregen veel positieve reacties over de workshops en het feest. Het zal nog lastig worden om hier de volgende keer weer overheen te komen ;). Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer ;)”

Politie Haarlemmermeer

Bekijk ook eens