Kinderfeestje

Kan jij ook niet zo goed stilzitten?

En vind je het leuk om te rennen, vliegen, duiken en graven? Kom dan je verjaardag vieren bij The Beach! Als je binnenkomt staat er een tafel klaar voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes en kan het feest beginnen. Na een glaasje limonade en een zakje chips zijn jullie niet meer te houden en mogen jullie het zand op. De Bolderkar staat klaar en is gevuld met heel veel spelletjes en speelgoed zodat jullie je geen seconde hoeven te vervelen. Na het spelen kunnen jullie nog gezellig na kletsen onder het genot van kidbox met friet en snacks en kan iedereen met een voldaan gevoel naar huis.

Zo ziet het er uit

Vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hier en stel je eigen Beach Event samen!

Voor de ouders reserveren we een plekje naast het veld waar ze ontspannen kunnen zitten en wat kunnen drinken. Ook beschikken wij over 2 springkussen die het feest helemaal compleet maken en is het mogelijk om begeleiding bij te boeken die met de kids het zand op gaat om spelletjes te doen.

Kinderfeestje @ The Beach is te boeken vanaf 10 kids, begeleiders mogen gratis mee.

Dit vinden bezoekers van onze events

"

Het was ook erg gezellig. Voor mij wat het sowieso een bijzondere dag. Voor mij was het namelijk mijn afscheid van de afdeling, omdat ik met pensioen ga. Dankzij jullie mooie locatie en de inspanningen van je collega’s werd het een van de leukste teamdagen sinds jaren. Er hing gewoon een gezellige vibe. Jullie hebben een perfect service gerichte organisatie. Je begrijpt het inmiddels ik heb weinig op of aanmerkingen. Dus blijf “gewoon” zo doorgaan!

OBT

"

I have to say we had a fantastic time, it was a very small group but they made the evening really enjoyable. I have to compliment your DJ and barman, they accommodated us really well and engaged with myself and the rest of the party exceptional well, with good intimacy and attention. My last remark is that the food was remarkable, there was a good choice, looked good and everyone enjoyed it. Thanks again to you and the team for making our evening happen and so enjoyable!

Arvato Benelux

"

“Het was weer top! Krijg erg veel complimenten over het eten! De heren achter de bar hebben zich ook de hele dag enorm voor ons ingezet. Wij zijn heel tevreden!”

NH 1816

"

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag! Wat een heerlijk bedrijf zijn jullie, alles was top!!! Fantastische mensen, heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast, super!! Volgend jaar willen we weer (en het jaar daarna en daarna!)

Westcon Group

"

“Het was een super feest en de organisatie was top! Wij kregen veel positieve reacties over de workshops en het feest. Het zal nog lastig worden om hier de volgende keer weer overheen te komen ;). Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer ;)”

Politie Haarlemmermeer

"

“Het was gisteren perfect verlopen, vanaf ontvangst tot aan de ijskar. De begeleiding van Jeroen was top en ook was de trainer/instructeur, die het volleybal had begeleid, top. Ik heb geen op- of aanmerkingen. Top werk door het Team van The Beach geleverd!”

Microsoft

Bekijk ook eens