Toernooien

Wil jij ook in de winter Beach­volleybal­toernooien blijven spelen?

Dat kan! Naast ons maandtoernooi organiseren we nog een aantal andere leuke en unieke toernooien. 
Wil je inschrijven voor het eerstvolgende maandtoernooi, doe dat via dit formulier.
Wil je graag voor een later maandtoernooi inschrijven? Zoek dan het juiste toernooi in onze agenda en schrijf je daar in

Jaren lang was The Beach elk eerste weekend van januari hét strijdtoneel van de top van het Beachvolleybal in Nederland. Ook hebben wij een aantal FIVB 1* toernooien mogen organiseren waarbij de internationale top, wedstrijden van het hoogste niveau heeft laten zien. 

Onze velden

 

Inschrijfformulier Maandtoernooi


Schrijf je hieronder in voor het maandtoernooi, vermeld in de opmerkingen het niveau waarvoor je wilt inschrijven.
Niveau Hoog/divisie speelt in de ochtend van 10.00 tot 14.00.
De niveaus laag tot en met midden/hoog spelen van 14.00 tot 18.00.


7 april Heren hoog/divisie ochtend
€ 30,00
7 april Dames hoog/divisie ochtend
€ 30,00


Totaal


Vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hier en stel je eigen Beach Event samen!

Jaarlijks terugkerende toernooien

Kijk in onze agenda wanneer de eerstvolgende toernooien op de planning staan!

Dit vinden bezoekers van onze events

"

Al meerdere jaren organiseren wij, als bedrijf, een jaarlijks volleybaltoernooi. Keer op keer een succes. De Beach denkt met ons mee hetgeen elk toernooi tot een prachtig evenement leidt. Ruim 300 deelnemers op 1 avond, incl. spelen, begeleiding tijdens spelen, lekker eten en drinken en wat een service!!!! Volgende jaar weer een herhaling waar het alle medewerkers naar uitkijken. Mijn complimenten.

Amstelring

"

Het was ook erg gezellig. Voor mij wat het sowieso een bijzondere dag. Voor mij was het namelijk mijn afscheid van de afdeling, omdat ik met pensioen ga. Dankzij jullie mooie locatie en de inspanningen van je collega’s werd het een van de leukste teamdagen sinds jaren. Er hing gewoon een gezellige vibe. Jullie hebben een perfect service gerichte organisatie. Je begrijpt het inmiddels ik heb weinig op of aanmerkingen. Dus blijf “gewoon” zo doorgaan!

OBT

"

I have to say we had a fantastic time, it was a very small group but they made the evening really enjoyable. I have to compliment your DJ and barman, they accommodated us really well and engaged with myself and the rest of the party exceptional well, with good intimacy and attention. My last remark is that the food was remarkable, there was a good choice, looked good and everyone enjoyed it. Thanks again to you and the team for making our evening happen and so enjoyable!

Arvato Benelux

"

“Het was weer top! Krijg erg veel complimenten over het eten! De heren achter de bar hebben zich ook de hele dag enorm voor ons ingezet. Wij zijn heel tevreden!”

NH 1816

"

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag! Wat een heerlijk bedrijf zijn jullie, alles was top!!! Fantastische mensen, heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast, super!! Volgend jaar willen we weer (en het jaar daarna en daarna!)

Westcon Group

"

“Het was een super feest en de organisatie was top! Wij kregen veel positieve reacties over de workshops en het feest. Het zal nog lastig worden om hier de volgende keer weer overheen te komen ;). Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer ;)”

Politie Haarlemmermeer

Bekijk ook eens

No data was found