Vergaderen

Wij bieden alles-in-één oplossingen voor uw vergadering.

Inclusief lunch, teamactiviteiten en dinerbuffet. Of het nu gaat om een congres, beurs of productpresentatie, wij zorgen voor een naadloze ervaring van begin tot eind!

Zo ziet het er uit

 Bij The Beach hebben we verschillende inspirerende ruimtes, die de creativiteit ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering met de voeten in het zand, een ontspannen presentatie in de Beachclub, een unieke setting in de monumentale Veilingzaal of een intieme meeting in onze Bestuurskamer met uitzicht op de beachvolleybalvelden.

In onze industriële derde hal bieden wij ook de mogelijkheid om een vergadering op maat te organiseren. Deze ruimte is maar liefst 580 m² en dus eindeloos qua mogelijkheden. We helpen uiteraard graag met de organisatie van de geplande vergadering en denken graag met jullie mee.
We hebben verschillende vergader zalen en ruimtes beschikbaar met een capaciteit van 6 tot 500 personen. Uiteraard kunnen de vergaderzalen uitgerust worden met de gewenste A/V-middelen en is The Beach voorzien van gratis WiFi. Ook is er de mogelijkheid een eigen beveiligde WiFi verbinding bij ons in te huren.

Het bijzondere aan een meeting in ons monumentale pand is dat de vergadering gecombineerd kan worden met sportieve activiteiten op het verwarmde zand, lunch, borrel en/of diner, en dat alles onder 1 dak!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag onze brochure aan via het contactformulier, mail naar info@beach.nl of bel 0297347444. We staan je graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hier en stel je eigen Beach Event samen!

Dit vinden bezoekers van onze events

"

Al meerdere jaren organiseren wij, als bedrijf, een jaarlijks volleybaltoernooi. Keer op keer een succes. De Beach denkt met ons mee hetgeen elk toernooi tot een prachtig evenement leidt. Ruim 300 deelnemers op 1 avond, incl. spelen, begeleiding tijdens spelen, lekker eten en drinken en wat een service!!!! Volgende jaar weer een herhaling waar het alle medewerkers naar uitkijken. Mijn complimenten.

Amstelring

"

Het was ook erg gezellig. Voor mij wat het sowieso een bijzondere dag. Voor mij was het namelijk mijn afscheid van de afdeling, omdat ik met pensioen ga. Dankzij jullie mooie locatie en de inspanningen van je collega’s werd het een van de leukste teamdagen sinds jaren. Er hing gewoon een gezellige vibe. Jullie hebben een perfect service gerichte organisatie. Je begrijpt het inmiddels ik heb weinig op of aanmerkingen. Dus blijf “gewoon” zo doorgaan!

OBT

"

I have to say we had a fantastic time, it was a very small group but they made the evening really enjoyable. I have to compliment your DJ and barman, they accommodated us really well and engaged with myself and the rest of the party exceptional well, with good intimacy and attention. My last remark is that the food was remarkable, there was a good choice, looked good and everyone enjoyed it. Thanks again to you and the team for making our evening happen and so enjoyable!

Arvato Benelux

"

“Het was weer top! Krijg erg veel complimenten over het eten! De heren achter de bar hebben zich ook de hele dag enorm voor ons ingezet. Wij zijn heel tevreden!”

NH 1816

"

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag! Wat een heerlijk bedrijf zijn jullie, alles was top!!! Fantastische mensen, heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast, super!! Volgend jaar willen we weer (en het jaar daarna en daarna!)

Westcon Group

"

“Het was een super feest en de organisatie was top! Wij kregen veel positieve reacties over de workshops en het feest. Het zal nog lastig worden om hier de volgende keer weer overheen te komen ;). Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer ;)”

Politie Haarlemmermeer

Bekijk ook eens