Kerstpakketten­markt 2024

Het concept

Een origineel kerstgeschenk om je werknemers te bedanken voor het afgelopen jaar.
Leuk om te geven, maar waar wordt íedereen blij van? Wij hebben de oplossing!
Laat jouw werknemers een eigen kerstpakket samenstellen op onze sfeervolle Kerstmarkt!

Zo ziet het er uit

sfeerimpressie

Ben je benieuwd hoe onze indoor Kerstpakkettenmarkt er vorig jaar uit zag?

Bekijk de markt in 360-graden in de Virtual Tour!

Hoe werkt het?

De Kerstpakkettenmarkt is een winterse indoor markt waar lokale ondernemers een gevarieerd assortiment aanbieden. Bij binnenkomst krijgen alle medewerkers een zakje met munten waarmee ze op de markt kunnen “betalen”. Hierdoor kunnen ze zelf bepalen wat de uiteindelijke inhoud van hun kerstpakket is!

The Beach is gelegen aan de Oosteinderweg 247a in Aalsmeer, op steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam en beschikt over een groot gratis parkeerterrein.

De Kerstpakkettenmarkt is van
woensdag 11 t/m vrijdag 20 december 2024.

waarom een bezoek brengen aan onze kerstpakkettenmarkt

arrangement 2

4 uur

arrangement 1

2 uur

MEER INFORMATIE?

Enthousiast geworden en benieuwd naar alle mogelijkheden?
Neem contact op via 
0297-347444 of info@beach.nl.
We denken graag met je mee om een uniek evenement neer te zetten!

Let op, er is beperkt plek voor een bezoek aan de kerstmarkt dus zorg ervoor
dat je er op tijd bij bent!

Dit vinden bezoekers van onze events

"

Al meerdere jaren organiseren wij, als bedrijf, een jaarlijks volleybaltoernooi. Keer op keer een succes. De Beach denkt met ons mee hetgeen elk toernooi tot een prachtig evenement leidt. Ruim 300 deelnemers op 1 avond, incl. spelen, begeleiding tijdens spelen, lekker eten en drinken en wat een service!!!! Volgende jaar weer een herhaling waar het alle medewerkers naar uitkijken. Mijn complimenten.

Amstelring

"

Het was ook erg gezellig. Voor mij wat het sowieso een bijzondere dag. Voor mij was het namelijk mijn afscheid van de afdeling, omdat ik met pensioen ga. Dankzij jullie mooie locatie en de inspanningen van je collega’s werd het een van de leukste teamdagen sinds jaren. Er hing gewoon een gezellige vibe. Jullie hebben een perfect service gerichte organisatie. Je begrijpt het inmiddels ik heb weinig op of aanmerkingen. Dus blijf “gewoon” zo doorgaan!

OBT

"

I have to say we had a fantastic time, it was a very small group but they made the evening really enjoyable. I have to compliment your DJ and barman, they accommodated us really well and engaged with myself and the rest of the party exceptional well, with good intimacy and attention. My last remark is that the food was remarkable, there was a good choice, looked good and everyone enjoyed it. Thanks again to you and the team for making our evening happen and so enjoyable!

Arvato Benelux

"

“Het was weer top! Krijg erg veel complimenten over het eten! De heren achter de bar hebben zich ook de hele dag enorm voor ons ingezet. Wij zijn heel tevreden!”

NH 1816

"

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag! Wat een heerlijk bedrijf zijn jullie, alles was top!!! Fantastische mensen, heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast, super!! Volgend jaar willen we weer (en het jaar daarna en daarna!)

Westcon Group

"

“Het was een super feest en de organisatie was top! Wij kregen veel positieve reacties over de workshops en het feest. Het zal nog lastig worden om hier de volgende keer weer overheen te komen ;). Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer ;)”

Politie Haarlemmermeer