Workshops op of naast het zachte en verwarmde zand?

Liever niet met de voeten in het zand? Ook dan kan je bij The Beach terecht voor een gezellige middag/avond!

Onze workshops staan garant voor gezelligheid en brengen jullie dichter bij elkaar. Braziliaanse percussie workshop, een live Pop-Quiz, salsa leren dansen of bijvoorbeeld een cocktail maken zijn slechts enkele voorbeelden van de workshops die we aanbieden.

Percussie

Deze workshop is geschikt voor jong en oud en een leuke kennismaking met Braziliaanse ritmes. We bieden hiermee een unieke mogelijkheid om samen muziek te maken. Het spelen in een percussiegroep is te vergelijken met het werken in een bedrijf. Goed naar elkaar luisteren, samenwerken, teamspirit, taakverdeling en improvisatie zijn essentieel voor succes. De workshop zorgt er voor dat jullie dichter bij elkaar komen.

Reserveren of meer info?
Bel naar 0297-347444 of vul het contactformulier in.

Cocktails maken

Samen met onze Mojitoman start de workshop met een korte uitleg over de ingrediënten en de tools. Daarna gaan jullie samen onder begeleiding de cocktails maken (en uiteraard opdrinken). In de 1 uur durende cocktailworkshop leren jullie 2 cocktails maken en ben je op het volgende feest een echte cocktailshaker. Ook aan de mensen die geen alcohol drinken is gedacht, onze cocktailexpert heeft genoeg alternatieven voor alcoholvrije cocktails.

Reserveren of meer info?
Bel naar 0297-347444 of vul het contactformulier in.

Live Pub Quiz

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens de Live Pub Quiz. De Quiz is bij The Beach net even anders! Deze heeft namelijk diverse rondes en onderwerpen, maar één van de rondes is onder begeleiding van live muziek. Raadt jouw team als eerste welk nummer het is?!

Reserveren of meer info?
Bel naar 0297-347444 of vul het contactformulier in.

En nog veel meer

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze workshops die we aanbieden. We kunnen namelijk ook diverse creatieve workshops verzorgen, zoals salsa dansen, schilderen, bloemstukken maken en meer! Ook zijn de verschillende workshops goed te combineren zodat er een complete dag/avond vulling van gemaakt kan worden.

Al onze workshops zijn uit te breiden met een lunch en/of diner. We hebben een aantal totaal arrangementen, maar uiteraard maken we ook graag een programma op maat voor u.

Reserveren of meer info?
Bel naar 0297-347444 of vul het contactformulier in.