Trouwen @ The Beach

Trouwen is één van de meest bijzondere momenten in jouw leven. Dus als jij en je toekomstige echtgeno(o)t(e) officieel ‘ja’ tegen elkaar zeggen, wil je dat natuurlijk op een manier doen die helemaal bij jullie past. Op blote voeten bijvoorbeeld!

Of het nu gaat om de huwelijksceremonie, de receptie, diner/BBQ of feestavond, bij The Beach stellen jullie een eigen tropische bruiloft samen. En dat allemaal op 1 locatie!

Creativiteit vormt het uitgangspunt bij elke bruiloft, want ieder bruidspaar is uniek.  Wij denken graag mee over de aankleding, de muziek en natuurlijk de catering. Wil je een BBQ, een high tea of een foodtruck festival? Het is allemaal mogelijk. Op basis van jullie wensen en de grootte van het gezelschap wordt alles voor jullie geregeld.

The Beach maakt trouwen uniek! Nodig al jullie familie en vrienden uit en vier de mooiste dag van jullie leven bij The Beach. Klik hier voor onze bruiloftsarrangementen.

Vrijgezellenfeest

The Beach is niet alleen een leuke trouwlocatie, ook voor het vrijgezellenfeest kun je bij ons terecht. Verras de vrijgezel en zet de bloemetjes buiten in The Beach. Combineer de feestelijkheden en gekkigheden die behoren bij het vieren van een vrijgezellenfeest met eten, sport en een drankje!

Geef de bachelor(rette) het vrijgezellenfeest dat hij of zij verdient. Niet alleen trouwen doe je maar één keer.. Een vrijgezellenavond doe je ook maar één keer (als het goed is).

Wil je meer informatie of een afspraak maken om langs te komen? Vul het contactformulier in en we nemen contact met  je op. Of bel ons op 0297-347 444.