Events

een unieke en informele locatie met een breed aanbod voor allerlei soorten events.

Elk evenement is uniek, daarom maken we alle events op maat. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos! Neem een kijkje op de website wat de mogelijkheden zijn en laat ons weten wat je aanspreekt.

Onze events

Klaar om jouw event op maat samen te stellen?

The Beach is een unieke en informele locatie met een breed aanbod voor allerlei soorten events. het vieren van een verjaardag of jubileum of een (sportief) uitje met vrienden of familie. 

Vergaderen in combinatie met een lunch of een complete dag met als afsluiter een gezellige teamactiviteit en dinerbuffet. Een congres, beurs of productpresentatie. Het kan allemaal onder één dak en wij regelen alles van A tot Z!

Dit vinden bezoekers van onze events

"

Het was ook erg gezellig. Voor mij wat het sowieso een bijzondere dag. Voor mij was het namelijk mijn afscheid van de afdeling, omdat ik met pensioen ga. Dankzij jullie mooie locatie en de inspanningen van je collega’s werd het een van de leukste teamdagen sinds jaren. Er hing gewoon een gezellige vibe. Jullie hebben een perfect service gerichte organisatie. Je begrijpt het inmiddels ik heb weinig op of aanmerkingen. Dus blijf “gewoon” zo doorgaan!

OBT

"

I have to say we had a fantastic time, it was a very small group but they made the evening really enjoyable. I have to compliment your DJ and barman, they accommodated us really well and engaged with myself and the rest of the party exceptional well, with good intimacy and attention. My last remark is that the food was remarkable, there was a good choice, looked good and everyone enjoyed it. Thanks again to you and the team for making our evening happen and so enjoyable!

Arvato Benelux

"

“Het was weer top! Krijg erg veel complimenten over het eten! De heren achter de bar hebben zich ook de hele dag enorm voor ons ingezet. Wij zijn heel tevreden!”

NH 1816

"

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische dag! Wat een heerlijk bedrijf zijn jullie, alles was top!!! Fantastische mensen, heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast, super!! Volgend jaar willen we weer (en het jaar daarna en daarna!)

Westcon Group

"

“Het was een super feest en de organisatie was top! Wij kregen veel positieve reacties over de workshops en het feest. Het zal nog lastig worden om hier de volgende keer weer overheen te komen ;). Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer ;)”

Politie Haarlemmermeer

"

“Het was gisteren perfect verlopen, vanaf ontvangst tot aan de ijskar. De begeleiding van Jeroen was top en ook was de trainer/instructeur, die het volleybal had begeleid, top. Ik heb geen op- of aanmerkingen. Top werk door het Team van The Beach geleverd!”

Microsoft