Helaas is The Beachclub momenteel gesloten voor gasten. Wel afhaal mogelijk – zie daarvoor de Beach Drive In Pagina!

 

Heerlijk eten in een ontspannen sfeer!

Wat voor weer het ook is, bij The Beach is het altijd zomer! Kom heerlijk eten en genieten in ons restaurant ‘The Beachclub’. Bij mooi weer kun je ook plaats nemen op ons gezellige terras met uitzicht op het Beachvolleyballen.

Op zaterdag en zondag is er vanaf 17:00 uur een Kidswatch aanwezig die een oogje in het zeil houdt. Hierdoor kun jij ook heerlijk ontspannen en genieten van de smakelijke gerechten in onze Beachclub bereidt door onze chefkok en de keukenbrigade.

The Beachclub is open op de volgende dagen & tijden:
– Maandag & dinsdag van 16:00-22:00 uur
– Woensdag tot en met zondag van 12:00-22:00 uur

Benieuwd naar ons menu?
Klik op de links voor onze verschillende menukaarten.
Lunch
Diner

Reserveren?
Ons team zet graag een tafel voor je klaar zodat je kunt genieten van een ontspannen en heerlijke avond uit. Daarom vragen we je om vooraf te reserveren. Bel naar 0297-347444.

Kunst in The Beachclub Aalsmeer

Sinds een aantal jaren geven wij kunstenaars de gelegenheid om in ons restaurant hun werken te showen aan een groot publiek. Of het nu beginners of al gevestigde kunstenaars zijn, wij stellen de ruimte beschikbaar.

Na de prachtige Poel zichten van Bob van de Heuvel en de schitterende sportlitho’s van Ortho Owen (met dank aan Richard Killian) is nu de beurt aan 2 dames. Ze stellen zichzelf even voor.

Carol Vismans

Van jongs af aan schilder ik al en heb ik met verschillende materialen gewerkt, zoals olieverf, aquarel, etsen, houtskool & acryl. De schilderijen die in The Beachclub hangen, zijn al van een tijdje terug. De afgelopen tien jaar heb ik mij namelijk meer op het beeldhouwen gericht. Hakken, boetseren, was, gips en brons gieten!
Op dit moment ben ik vooral met de Aziatische cultuur bezig (o.a. het Boeddhisme en Tang Dynastie) wat in een aantal beelden in The Beachclub te zien is.

Poemi Verhulst

Een jaar of zes geleden ben ik met schilderen begonnen en noem mijzelf een enthousiaste amateur schilder. Ik houd voornamelijk van het schilderen van de natuur: bomen, bloemen, strand en zee. Dit zijn de beelden waar ik mijn inspiratie uithaal! Het meest schilder ik van eigen gemaakte foto’s, dan wordt het werk en het beeld namelijk pas echt ‘eigen’.