Heerlijk lunchen bij The Beach in Aalsmeer!

Wat voor weer het ook is, bij The Beach is het altijd zomer! Kom lunchen en genieten in ons restaurant ‘The Beachclub’ of op ons ruim opgezette terras. Een deel van het terras is overdekt met heaters – je kan de hele zomer dus heerlijk vertoeven bij ons.

In The Beach kan je borrelen, lunchen en activiteiten doen samen met collega’s, vrienden of familie. Als je op het terras of in The Beachclub zit, heb je ook uitzicht op onze Beachvolleybalvelden waar de top van Nederland vaak training heeft.

The Beach Aalsmeer is gevestigd in een oude bloemenveiling en gelegen nabij Amsterdam en ligt onder de rook van Schiphol.  Wil je weg uit de drukte en tot rust komen in een Beachomgeving? Kom dan lunchen in Aalsmeer.

The Beachclub is van woensdag tot en met zondag open van 12:00 uur tot 22:00 uur!

Benieuwd naar onze lunchkaart?
Bekijk hier onze lunchkaart

Als we je een tip mogen geven: onze lunchtopper is dé befaamde Kip Cajun – traditionele  gekruide kip met Cajun saus. Hier lik je de vingers bij af!

Reserveren?
Vanwege het COVID-19 virus is het fijn als je vooraf reserveert, maar uiteraard ben je ook spontaan welkom! Ons team zet graag een tafel voor je klaar zodat je kunt genieten van een ontspannen en heerlijke middag uit.

Bel naar 0297-347444 of reserveer via de website een tafel.

PS.

The Beachclub biedt ook vermaak voor iedereen! Voor de kids is er een speelhoek met diverse spelletjes, tafeltennis en nog veel meer. Voor de rest is er ook de mogelijkheid om een Jeu De Boules baan te huren of ons Beachcourt. Als dat niks is, hebben we ook nog diverse Oud Hollandse Spelletjes.

Bij The Beach heb je in ieder geval altijd wat te doen!