Kerstpakketten markt @ The Beach

Is het bij jullie in het bedrijf ook ieder jaar weer lastig om een kerstpakket te verzinnen? Doen jullie het nooit goed of willen jullie een keer wat anders? Bij The Beach organiseren wij dit jaar weer jullie kerstpakket markt!

Wat is het?

Een markt waar de medewerkers zijn/haar eigen kerstpakket mogen uitkiezen. Hierbij krijgt iedere gast een x bedrag aan munten (afhankelijk van wat jullie voor het kerstpakket uit willen geven natuurlijk). Deze munten kunnen ze dan bij de verschillende kramen inleveren die in de zaal opgesteld staan. De productgroepen die op de markt zullen staan, zijn huidverzorging/parfum, diverse dranken, woondecoratie,  food en nog meer!

The Beach maakt jullie kerstgeschenk uniek! We kunnen een eigen privé kerstpakketmarkt organiseren voor jullie. Dan kunnen we dit uitbreiden met een feestelijke borrel of een diner! Bij The Beach is van alles mogelijk en we helpen dan ook graag bij de organisatie.

Wanneer is het?

Als je bedrijf/afdeling minder dan 75 personen heeft, kunnen jullie meedoen aan de Kerstpakketmarkt voor kleinere ondernemingen/bedrijven. Deze markt wordt georganiseerd op 18 december 2019 van 18:00-19:30 uur. Daarvoor of daarna kan er heerlijk gegeten/geborreld worden.

Wanneer je bedrijf meer dan 75 personen in dienst heeft, kunnen jullie informeren naar een Kerstpakketmarkt voor alleen jullie bedrijf!