In ieder bedrijf en in ieder team is er weleens de behoefte om samen iets te ondernemen. Teambuilding, creatieve sessies of gewoon even gezellig met elkaar. Bij The Beach hebben we verschillende teamuitjes: van sportief, creatief tot educatief. Welk teamuitje u ook kiest, The Beach brengt jullie dichter bij elkaar.

Sportieve teamuitjes

The Beach is de plek voor een sportief teamuitje. Speel een beachvolleybaltoernooi, werk aan teambuilding met Robinson at The Beach of ga samen aan de slag met onze beachgames.

Bij The Beach is het 365 dagen per jaar goed weer en dus succes verzekerd. Bovendien zijn er in de zomer buitenvelden beschikbaar.

Wist u dat onze sportieve teamuitjes ook in combinatie met een vergaderarrangement te boeken zijn? En alle programma’s kunnen op maat gemaakt worden.

Robinson @ The Beach

The Beach biedt de funvariant van het populaire tv-programma ‘Expeditie Robinson’ aan. Het programma is een ideaal en gevarieerd uitje voor alle leeftijden. Voor de actieve en minder actieve collega’s. En voor de denkers en de doeners.

Het programma heeft actieve- en sportieve uitdagingen, maar ook denk- en kennisopdrachten of een combinatie hiervan. Kortom een bont, kleurrijk en levendig geheel waar het vuur, de passie, de strijdvaardigheid, kameraadschap en overlevingszin van begin tot einde eraf spat.

Robinson @ The Beach is in samenwerking met Leef met Lef.

Escapegame @ The Beach

VOC-Escape is een escapespel en géén escaperoom.  VOC-Escape is een combinatie tussen Expeditie Robinson en een escaperoom. Het draait om samenwerking en het oplossen van raadsels en puzzels. Het spel is daarmee erg geschikt voor bedrijfsuitjes en groepen.  Er wordt gestreden tussen de teams en wie het eerste alle opdrachten heeft voltooid, wint!

Het verhaal

Het is 1602. Kapitein Gortzak heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er echter nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jullie in. Het team dat als eerste de taken heeft voltooid kan zijn vlag hijsen en het land zichzelf toe eigenen. Ondertussen zijn er meerdere schepen onderweg die ook veel interesse hebben om het land te veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durven jullie de uitdaging aan om met het team deze missie binnen een uur te voltooien?

De escapegame is een samenwerking met Escaperoom Get Out Of Here!

PS. De escapegame ruimte is helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Experience @ The Beach

Altijd al een keer willen beachvolleyballen, salsa dansen en cocktails maken tijdens een evenement? Dat kan nu tijdens The Beach Experience!

Het uitgangspunt voor The Beach Experience is dat de potentiële deelnemers hun eigen programma samenstellen uit twee of drie verschillende activiteiten met een duur van ongeveer 1 uur. Dit alles zal plaatsvinden in de tropische sfeer van de grootste indoor strandlocatie van Nederland.

The Beach maakt dat de deelnemers een onvergetelijke dag beleven. Uiteraard is het mogelijk The Beach Experience naar eigen wens uit te breiden met hapjes, drankjes, een BBQ of buffet en een spetterende Beachparty! The Beach Experience is mogelijk voor groepen van 250 tot 600 deelnemers.

Circus @ The Beach

Een energieke workshop van 3 uur waarbij de verschillende circustechnieken je om de oren vliegen.

Er worden meer technieken aangeboden dan de individuele deelnemer kan volgen. Jongleren, goochelen, Chinese borden, diabolo en acrobatiek. Voortdurend moet er gekozen worden tussen de ene en de andere workshop. Wordt het koorddansen of touwtjespringen, goochelen of acrobatiek?

Na al die technieken te hebben uitgeprobeerd moet er weer gekozen worden, met welke circustechniek ga je optreden? Dan oefen je voor de voorstelling en vlug door naar het verkleden en schminken. Verbaas je over hoe snel iedereen een heuse circusact kan maken en geniet van elkaars optredens.

Wie weet, ontdek je zelfs nieuwe kanten van collega’s waarmee je al jaren samenwerkt..

Circus @ The Beach is in samenwerking met Circus Tadaa!