Is het tijd om bij elkaar te komen, de koppen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon tijd voor het jaarlijkse uitje? Bij The Beach kan je voor alle gelegenheden terecht en dat alles onder 1 dak! Of je op zoek bent naar een sportieve, creatieve of educatieve bijeenkomst, we zijn van alle markten thuis. Welk teamuitje je ook kiest, The Beach brengt jullie dichter bij elkaar.

Sportieve teamuitjes

The Beach is dé plek voor een sportief teamuitje. Speel een beachvolleybaltoernooi, werk aan teambuilding met Robinson at The Beach of ga samen aan de slag met onze Beachgames. Ons ervaren sportief team kijkt altijd naar wat bij jullie past en kan hier last-minute goed op inspelen!

Bij The Beach is het 365 dagen per jaar goed weer en dus succes verzekerd. Bovendien zijn er in de zomer buitenvelden beschikbaar.

Wist je dat onze sportieve teamuitjes ook in combinatie met een vergaderarrangement te boeken zijn? En alle programma’s kunnen op maat gemaakt worden.

Beachvolleybal toernooi

Wie neemt op een natuurlijke manier de leiding, wie neemt de rol van de stille maar waardevolle kracht aan en wie gaat er in show modus? Leer je collega’s nog beter en op een andere manier kennen tijdens een Beachvolleybal toernooi! Deze toernooien organiseren we van 10 tot 300 personen onder het toeziend oog van onze professionele en ervaren toernooibegeleiders.

Robinson Teambuilding @ The Beach

The Beach biedt de funvariant van het populaire tv-programma ‘Expeditie Robinson’ aan. Het programma is een ideaal en gevarieerd uitje voor alle leeftijden. Voor de actieve en minder actieve collega’s en voor de denkers en de doeners.

Het programma heeft actieve- en sportieve uitdagingen, maar ook denk- en kennisopdrachten of een combinatie hiervan. Kortom een bont, kleurrijk en levendig geheel waar het vuur, de passie, de strijdvaardigheid, kameraadschap en overlevingszin van begin tot einde eraf spat.

Robinson @ The Beach is in samenwerking met Leef met Lef en zorgt voor perfecte teambuilding.

Hollandse Spellen @ The Beach

Kennen jullie ze nog? Oud Hollandse Spelletjes zoals spijkerpoepen, ringwerpen, zaklopen en sjoelen? De Oud Hollandse spellen zijn terug van weggeweest – als ze ooit weggeweest zijn natuurlijk!

Wij maken op basis van het aantal deelnemers een leuk spelprogramma voor jullie waarbij jullie in teams langs alle spelletjes komen! Wie wint de meeste onderdelen en gaat er met de winst vandoor?

Het uitgangspunt bij de Hollandse Spellen is vermaak, lol en teambuilding. De Oud Hollandse Spellen zijn mogelijk voor groepen van 10 tot 80 deelnemers. Uiteraard is het mogelijk de activiteiten naar eigen wens uit te breiden met hapjes, drankjes, een heerlijk buffet en een spetterend Hollands Feestje!

Beach Olympics

De strijd tussen Olympische landen waarbij er in verschillende sporten en spellen gestreden wordt om de titel Olympisch Beach Kampioen! De spanning is om te snijden, maar de fun voert uiteraard de boventoon. Blinkt jouw team uit in het Beachvolleybal, Beachtennis of Blind Volleybal? Of is jullie Olympische kennis up to date en weten jullie alles van de kampioenen van de Spelen in Parijs in 1900? Leer elkaar op een andere en uitdagende manier kennen en kom hierdoor dichter bij elkaar!