In ieder bedrijf en in ieder team is er weleens de behoefte om samen iets te ondernemen. Teambuilding, creatieve sessies of gewoon even gezellig met elkaar. Bij The Beach hebben we verschillende teamuitjes: van sportief, creatief tot educatief. Welk teamuitje u ook kiest, The Beach brengt jullie dichter bij elkaar.

Sportieve teamuitjes

The Beach is de plek voor een sportief teamuitje. Speel een beachvolleybaltoernooi, werk aan teambuilding met Robinson at The Beach of ga samen aan de slag met onze beachgames. Ons sportief team kan op het laatste moment het programma op de groep aanpassen, dus het is altijd een succes!

Bij The Beach is het 365 dagen per jaar goed weer en dus succes verzekerd. Bovendien zijn er in de zomer buitenvelden beschikbaar.

Wist u dat onze sportieve teamuitjes ook in combinatie met een vergaderarrangement te boeken zijn? En alle programma’s kunnen op maat gemaakt worden.

Robinson Teambuilding @ The Beach

The Beach biedt de funvariant van het populaire tv-programma ‘Expeditie Robinson’ aan. Het programma is een ideaal en gevarieerd uitje voor alle leeftijden. Voor de actieve en minder actieve collega’s en voor de denkers en de doeners.

Het programma heeft actieve- en sportieve uitdagingen, maar ook denk- en kennisopdrachten of een combinatie hiervan. Kortom een bont, kleurrijk en levendig geheel waar het vuur, de passie, de strijdvaardigheid, kameraadschap en overlevingszin van begin tot einde eraf spat.

Robinson @ The Beach is in samenwerking met Leef met Lef en zorgt voor perfecte teambuilding.

Hollandse Spellen @ The Beach

Kennen jullie ze nog? Oud Hollandse Spelletjes zoals spijkerpoepen, Jeu de Boules, ringwerpen, zaklopen en sjoelen? De Oud Hollandse spellen zijn terug van weggeweest – als ze ooit weggeweest zijn natuurlijk!

Wij maken op basis van het aantal deelnemers een leuk spelprogramma voor jullie waarbij jullie in teams langs alle spelletjes komen! Wie wint de meeste onderdelen en gaat er met de winst vandoor?

Het uitgangspunt bij de Hollandse Spellen is vermaak, lol en teambuilding. De Oud Hollandse Spellen zijn mogelijk voor groepen van 25 tot 250 deelnemers. Uiteraard is het mogelijk de activiteiten naar eigen wens uit te breiden met hapjes, drankjes, een heerlijk buffet en een spetterend Hollands Feestje!

Experience @ The Beach

Altijd al een keer willen beachvolleyballen, salsa dansen en cocktails maken tijdens een evenement? Dat kan nu tijdens The Beach Experience!

Het uitgangspunt voor The Beach Experience is dat de potentiële deelnemers hun eigen programma samenstellen uit twee of drie verschillende activiteiten met een duur van ongeveer 1 uur. Dit alles zal plaatsvinden in de tropische sfeer van de grootste indoor strandlocatie van Nederland.

The Beach maakt dat de deelnemers een onvergetelijke dag beleven. Uiteraard is het mogelijk The Beach Experience naar eigen wens uit te breiden met hapjes, drankjes, een BBQ of buffet en een spetterende Beachparty! The Beach Experience is mogelijk voor groepen van 250 tot 600 deelnemers.

Jeu de Beach

Jeu de Boules is terug van weggeweest. In onder andere Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn al heuse Jeu de Boules horecagelegenheden te vinden.

The Beach heeft sinds april 2019 ook Jeu de Boules banen liggen. Met twee banen kunnen we leuke toernooitjes voor u organiseren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te spelen.

Speel je Tete-a-tete, Doublette of Triplette? Organiseer het zelf of kies een begeleider vanuit The Beach Aalsmeer.