SPORTIEVE EVENTS

Op zoek naar een unieke, gezellige en originele locatie voor een sportief uitje? We hebben een breed aanbod aan activiteiten die jullie dichter bij elkaar brengt.

Denk bijvoorbeeld aan de Beachgames waar teamwork centraal staat, de Hollandse Spellen waar iedere fanatieke of minder fanatieke collega aan mee kan doen, of een begeleid Beachvolleybaltoernooi waar ook die ene stille kracht toch fanatiek van wordt.

Al onze sportieve activiteiten zijn te combineren met een lunch, borrel of diner!

BEACHVOLLEYBAL TOERNOOI

Wie neemt op een natuurlijke manier de leiding, wie neemt de rol van de stille maar waardevolle kracht aan en wie gaat er in show modus? Leer je collega’s nog beter en op een andere manier kennen tijdens een Beachvolleybal toernooi! Deze toernooien organiseren we van 10 tot 300 personen onder het toeziend oog van onze professionele en ervaren toernooibegeleiders.

Beachvolleybaltoernooi van 10 – 25 personen heeft een duur van 1 uur
Beachvolleybaltoernooi vanaf 25 personen heeft een duur van 2 uur

Naast het beachvolleybaltoernooi nog een extraatje? Het toernooi is ook te combineren met een clinic van een van onze professionele Beach Club Aalsmeer trainers of de Beachgames. Dit zijn teambuildingsspellen waarbij samenwerking en communicatie centraal staat. Werk als een hechte groep om de andere teams te verslaan en zo extra punten binnen te slepen die ook tellen voor de ranking van het beachvolleybaltoernooi!

STRANDSPELEN

Combineer sport & spel in het zand met onze strandspelen! In verschillende onderdelen ga je in teams de strijd met elkaar aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mega skippy, vierlingenbroek en vliegend tapijt. Samenwerken, competitie, maar vooral heel veel lol staan hierbij centraal.

Strandspelen is te boeken vanaf 10 personen en heeft een duur van 1 uur.

HOLLANDSE SPELLEN

Kennen jullie ze nog? Oud Hollandse Spelletjes zoals spijkerpoepen, ringwerpen, zaklopen en sjoelen? De Oud Hollandse spellen zijn terug van weggeweest – als ze ooit weggeweest zijn natuurlijk! Wij maken op basis van het aantal deelnemers een leuk spelprogramma voor jullie waarbij je in teams langs alle spelletjes komt! Wie wint de meeste onderdelen en gaat er met de winst vandoor? Het uitgangspunt bij de Hollandse Spellen is vermaak, lol en teambuilding. De Oud Hollandse Spellen zijn mogelijk voor groepen van 10 tot 80 deelnemers. Uiteraard is het mogelijk de activiteiten naar eigen wens uit te breiden met hapjes, drankjes, een heerlijk buffet en een spetterend Hollands Feestje!

Hollandse spellen zijn te boeken vanaf 10 personen en heeft een duur van 2 uur.

ROBINSON

The Beach biedt de funvariant van het populaire tv-programma ‘Expeditie Robinson’ aan. Het programma is een ideaal en gevarieerd uitje voor alle leeftijden. Voor de actieve en minder actieve collega’s en voor de denkers en de doeners. Het programma heeft actieve- en sportieve uitdagingen, maar ook denk- en kennisopdrachten of een combinatie hiervan. Kortom een bont, kleurrijk en levendig geheel waar het vuur, de passie, de strijdvaardigheid, kameraadschap en overlevingszin van begin tot einde vanaf spat.

Robinson @ The Beach is te boeken vanaf 25 personen en heeft een duur van 3 uur.

BEACH OLYMPICS

De strijd tussen Olympische landen waarbij er in verschillende sporten en spellen gestreden wordt om de titel Olympisch Beach Kampioen! De spanning is om te snijden, maar de fun voert uiteraard de boventoon. Blinkt jouw team uit in het Beachvolleybal, Beachtennis of Blind Volleybal? Of is jullie Olympische kennis up to date en weten jullie alles van de kampioenen van de Spelen in Parijs in 1900? Leer elkaar op een andere en uitdagende manier kennen en kom hierdoor dichter bij elkaar!

Beach Olympics is te boeken vanaf 25 personen en heeft een duur van 2 uur.

Enthousiast geworden en benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op via 0297-347444 of info@beach.nl en we denken graag met je mee om een uniek evenement neer te zetten!