Kinderfeestje

Unieke dag op het zand met vriendjes en vriendinnetjes

Kinderfeestje

Feesten & Partijen

Vier jouw feest bij The Beach!

Feesten & Partijen

Sportieve uitjes

Unieke dag op het zand met familie of vrienden

Sportieve uitjes

Beachvolleybal

Dé sport met succesgevoel!

Beachvolleybal

Met vrienden of familie!

Ben je op zoek naar een gezellige en verrassende locatie voor een familiefeest, verjaardag, jubileum of vriendenuitje? Bij The Beach kan het! Niet alleen zakelijk, maar ook particulier kun je bij ons terecht. Groot, klein, jong of oud; wij organiseren het graag voor je.

Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

“Iedereen van onze vriendenploeg was erg tevreden. Als ik een cijfer moest geven had het een 10+ geweest:)!

Van Slooten

“Was geweldig, alles was prachtig geregeld. We hebben een hele leuke avond gehad met dank aan Jeroen en Alex. Iedereen was vol lof over de hapjes en de locatie. Hartelijk dank voor het regelen.”

Rob & Saskia

“Ja, het feestje was zeker geslaagd! Ze hebben allemaal erg genoten. En complimenten voor de goede begeleiding tijdens de spelletjes.”

Familie Hekkenberg

“"We hebben een hele geslaagde borrel en etentje gehad. We zijn goed opgevangen door het personeel. Fijn dat we met het mooie weer op het terras konden zitten. Het meters eten was leuk en lekker! Bedankt voor de boeking, zeker voor herhaling vatbaar!"”

Jacco & Marijne

“"Graag wil ik jullie nog even bedanken voor de goedverzorgde avond afgelopen 1 augustus.
Wij, Annemieke en ik, hebben het heel gezellig en onbezorgd gehad, ook de reacties van mijn nu “oud”-collega’s waren zeer lovend. Nogmaals bedankt voor de leuke avond".

Familie Mesland