NK Beachvolleybal Indoor 2023 – gecanceld

“Met pijn in het beachvolleybalhart moet The Beach in Aalsmeer, organisator van het Nederlands Kampioenschap Indoor Beachvolleybal, mededelen dat zij genoodzaakt zijn dit evenement te cancelen.
De Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) heeft op het laatste moment extra speelronden indoorvolleybal ingelast in het weekend dat het NK gepland stond, waardoor het onmogelijk wordt om een NK-waardig deelnemersveld neer te zetten. Een overvol programma is voor de spelers ook niet wenselijk.
The Beach geeft aan erg teleurgesteld te zijn in deze gang van zaken en gaat zich beraden over alternatieven.”


NK Beachvolleybal Indoor 2023

Save the Date: 5, 7 en 8 januari 2023.

Ook in 2023 knallen we het jaar in met het NK Indoor Beachvolleybal. Zet het weekend van 5, 7 en 8 januari dus alvast in je agenda!

Waar het buiten koud en donker is, verzamelen de top van het Nederlands beachvolleybal zich in The Beach voor de strijd om de titel Nederlands Kampioen Indoor 2023.

Een unieke gelegenheid om de beste heren- en beste dameskoppels van Nederland in een subtropische en sfeervolle entourage in eigen land te bewonderen, voordat ze op weg naar het nieuwe beachvolleybalseizoen uitzwermen over de wereld. Hoogstaand beachvolleybal van eigen bodem, waarvoor voormalig wereldkampioenen en winnaars van het brons op de Olympische Spelen van 2016 Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zich al hebben aangemeld. Meer namen uit het deelnemersveld zullen spoedig volgen.

Verder staat The Beach dit weekend volledig in het teken van het (beach)volleybal. Behalve het Nederlands kampioenschap wordt een deel van het zand gereserveerd voor meerdere veelzijdige beachvolleybal side-events. Kortom, een volleybalweekeinde dat je niet mag missen.

Start Olympisch Traject
Ook is dit de officiële start van het Olympisch Traject. Dit houdt in dat de spelers vanaf dit moment punten bij elkaar gaan spelen om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Extra spannend dus!