Nederlands Kampioenschap Indoor Beachvolleybal

Het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 april 2022 was er weer één voor in de boeken. Het was een zeer geslaagd weekend met top Beachvolleybal en een heel mooi side event voor de kinderen uit Oekraïne.

Na een kwalificatietoernooi op 28 maart en het hoofdtoernooi op 9 en 10 april zijn er natuurlijk twee winnaars uitgekomen.

De winnaars bij het mannen toernooi zijn: Dirk Boehlé & Mees Sengers
De winnaars bij het vrouwen toernooi zijn: Maren de Jong & Noa Sonneville

Het was ook mooi om te zien dat iedereen weer aanwezig was en ook mocht zijn. We kijken nu al uit naar de volgende editie, waarvoor we al heel veel leuke nieuwe ideeën hebben. Zet daarom 6 t/m 8 januari 2023 in de agenda!

Wie nog even na wilt genieten, kan de foto’s vinden op onze Social Media pagina’s en onder op deze pagina.

Als laatste willen iedereen bedanken die betrokken geweest is, zoals de sponsoren, de spelers, de vrijwilligers en het publiek.

Sponsor Bitcoin Meester
De winnaars van het NK Beach 2022 in Aalsmeer hebben hun prijzengeld ontvangen in Bitcoin. Bitcoin Meester heeft een crypto-wallet met de gewonnen Bitcoin aangeboden aan de kampioenen van het toernooi!

Sponsor Frank Vaneman Automotive
Onze trouwe automotive sponsor was ook dit jaar weer van de partij. Bij de entree van The Beach stonden verschillende nieuwe KIA modellen, waaronder de auto van het jaar 2022: de volledig elektrische KIA EV6. Wil je alles te weten komen over de nieuwe KIA’S of ben je op zoek naar iets exclusievers van customized by Vaneman – ga dan een keer langs bij een van de showrooms!  Maak een afspraak via: www.frankvaneman.nl.

Reünie beachvolleybal 90’s
Tijdens het hoofdtoernooi op 9 april zal ook de reünie beachvolleybal 90’s plaatsvinden.
Dit is een reünie van alle spelers, speelsters, coaches, sponsoren en andere mensen die in de jaren 90 hebben bijgedragen aan het Nederlandse beachvolleybal en graag dit sfeertje nog een keer willen proeven!
Volg de updates via Facebook

Bijeenkomst Volaren
Naast de reünie organiseert de Volaren ook een bijeenkomst tijdens het hoofdtoernooi op 9 april. Onderstaand alle foto’s die gemaakt zijn tijdens dit evenement.