Bij The Beach kun je op verschillende manieren flexwerken in een omgeving vol energie & creativiteit! Bijvoorbeeld ontspannen in The Beachclub, in de speciaal ingerichte flexruimte of in een eigen vergaderzaal. Bij ons kan het allemaal!

We hebben diverse ruimtes en vergaderzalen beschikbaar. Uiteraard kunnen de vergaderzalen uitgerust worden met de gewenste A/V-middelen en beschikt The Beach over gratis WiFi. Ook kun je een eigen beveiligde WiFi verbinding inhuren bij The Beach.

Het bijzondere aan flexwerken in The Beach is dat het pakket gecombineerd kan worden met een heerlijke lunch, lekkere drankjes of bijvoorbeeld een uurtje sporten met een personal trainer! Uiteraard kan je de dag ook afsluiten met een borrel in onze Beachbar of met een diner in The Beachclub (als deze weer open zijn).

Kies uit één van de door ons samengestelde flexwerkpakketten of neem contact met ons op als je vaker zou willen komen.

We gaan samen op zoek naar een inspirerende plek voor jou!

Take a Seat

2.5

1 dagdeel / prijs per persoon
  • Gratis parkeren
  • Zoek een plekje en ga lekker zitten
  • Free WiFi
  • Gebruik van de horeca op eigen kosten
  • Mogelijkheid om te lunchen in The Beachclub

Privé ruimte

op aanvraag

per uur of per dagdeelBehoefte aan een ruimte waar je niet gestoord wordt en waar er privégesprekken gevoerd kunnen worden? Neem dan contact op over de tarieven van een privéruimte per uur of dagdeel.