Maatregelen COVID-19 virus

1-4-2020

Zoals gisteren bekend gemaakt is, blijven de horeca, sport en eetgelegenheden gesloten tot en met 28 april. Wij zullen zo snel mogelijk iedereen bellen of e-mailen.

26-3-2020

Lieve allemaal! Voorlopig is The Beach nog steeds dicht tot en met 6 april 2020. Aankomende dinsdag (31 maart) zal er meer duidelijk worden voor de horeca en sport accommodaties. Hierbij zijn er natuurlijk meerdere vragen:

  • Mogen we überhaupt open?
  • En op welke manier mogen we dan open?

Zodra wij meer weten, brengen we uiteraard iedereen op de hoogte die reserveringen heeft staan in de periode van 7 april tot en met 1 juni.

21-3-2020

In deze moeilijke en spannende periode zien we ook super mooie initiatieven ontstaan. Zo ook het platvorm #helpdehoreca, waar horecabedrijven zich gratis aan mogen melden om cadeaubonnen aan te bieden!

Wil jij een cadeaubon om na deze periode weer bij ons te komen eten in The Beachclub of sporten op de verwarmde beachcourts? Koop hem dan snel en help ook ons deze periode door

www.helpdehoreca.nl

Beste #helpdehoreca en partners! Een shout-out naar jullie om dit te realiseren! Bedankt!

16-3-2020

Wij hebben contact opgenomen met iedereen die iets gereserveerd had staan tot en met 6 april.  The Beach zal vanaf nu per telefoon voorlopig niet bereikbaar zijn. Daarom vragen we jullie om te mailen naar info@beach of sales@beach.nl voor eventuele vragen!

Let op elkaar & blijf gezond!

15-3-2020

Zoals zojuist bekend gemaakt via de persconferentie dienen horecagelegenheden per direct te sluiten. Zo zullen wij ook na bijna 24 jaar voor het eerst onze deuren dicht doen. Vanaf vandaag 18:00 uur gaat The Beach dicht.

Wij zullen 16-3-2020 proberen om contact op te nemen met iedereen die tot en met 6 april een event gepland had, een veldje geboekt heeft of aan trainingen deel zou nemen.

Ook wij vinden het een nare situatie en hopen jullie na 6 april weer te mogen ontvangen.