Outdoor Beach Trainingen | Zomer 2020

Maandag tot en met donderdag avond en zaterdagochtend wordt er op verschillende niveaus getraind. De trainingen duren 1,5 uur en worden verzorgd door onze Beach Club Aalsmeer trainers. Er zijn trainingen op verschillende niveaus. Dus of je nu net start of al een pro bent, er is altijd een passende training voor jou.

Maandag 18 mei gaan de trainingen weer beginnen. Vanwege de Corona maatregelen ziet ons zomer programma er iets anders uit dan dat jij van ons gewend bent.

In plaats van twee velden met weinig uitloop hebben wij de keuze gemaakt om 1 outdoor veld op te zetten met extra veel ruimte om het veld. Dit betekend kleinere trainingsgroepen en meer ruimte om het veld zodat we de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk kunnen handhaven.

De zomer trainingen gaan per blok van 5 trainingen van 1,5 uur. Hierdoor kunnen wij makkelijker inspelen op eventuele wijzigingen in de maatregelen van de overheid.

Aanmelden kan alleen per groep. Heb je nog geen groep of kom je nog iemand te kort om je groep van 8 spelers compleet te maken dan helpen wij daar natuurlijk graag bij.

Doordeweeks kan er getraind worden van 18:00-19:30 uur en van 19:30-21:00 uur. Eerder op de dag is ook mogelijk, mist wij een trainer beschikbaar hebben voor dat tijdstip. Zaterdag en zondag zijn ook beschikbaar in de ochtend.
Mocht je op een ander moment willen trainen dan denken wij graag mee.

De kosten per blok zijn €62,50 per persoon bij een groep van 8 deelnemers.
Minder deelnemers in een groep is toegestaan, maar dan worden de kosten per speler hoger. Extra spelers zullen op een reservelijst geplaatst worden en kunnen invallen wanneer er een afmelding is. Dit dient door de groep zelf geregeld te worden.

Aanmelden?! Mail snel naar sportief@beach.nl. Vermeld in de mail het niveau en dag waarop je wilt trainen en jouw contactgegevens.
Na aanmelding krijg je van ons een mail met daarin een betaalverzoek. De betaling kun je online voldoen. Na betaling is de inschrijving compleet.