The Beach Goes Kos

Van 3 t/m 10 mei luidden wij graag het zomerseizoen gezamenlijk in onder de Griekse zon. Een mooie combinatie tussen hard trainen, gezelligheid en heerlijk eten en drinken aan de Mylos Beach Bar op Kos.

De beachvolleybal trainingen worden verzorgd door toptrainers Jeroen Vismans, Sven Vismans en Tom van Steenis. Zij gaan individueel met je aan de slag en maken zelfs gebruik van video analyses. Gedurende de week zullen er ook mogelijkheden komen voor het spelen van diverse toernooien, waarbij je alles wat je hebt geleerd mooi kunt toepassen!

Na afloop van de trainingen kun je heerlijk onderuitgezakt genieten aan de Mylos Beach Bar. Een beetje ingericht in de style van Ibiza. Als je hier geen strand-vibe krijgt, dan weten wij het ook niet meer!

Hier zal ook de lunch worden verzorgd. Tussen al het harde trainen door is er natuurlijk ook tijd om het mooie eiland te verkennen. Je kunt de hele week gebruik maken van een fiets en het stadje is op fietsafstand!

Op twee avonden wordt er een BBQ georganiseerd en zal er een feestavond met thema komen! Live muziek van Rob Taekema en een pubquiz zullen er voor zorgen dat wij KOStelijk vermaakt zullen worden.

De kosten voor deze trip bedragen €475,- exclusief vlucht en transfer (op basis van een tweepersoonskamer). Mocht je nou wel mee willen gaan, maar geen training willen kan dat ook! Je betaald dan €350,- (wederom op basis van een tweepersoonskamer). Logies/Ontbijt is in het Atlantis Hotel en zijn kamers aan het strand!

Mocht je nog verdere vragen hebben, stuur dan een mail naar irene@beach.nl .

De inschrijving is geopend! Via onderstaande link kun je het inschrijfformulier invullen.

https://forms.gle/T5hKrkDnzM86D52L6

Via onze facebook pagina blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de reis naar Kos!