Bezitten jullie ook een gezonde dosis rivaliteit? Neem het op tegen andere bedrijven uit de regio in het Beachvolleybal Bedrijventoernooi!

Op donderdag 25 mei is het tijd voor het jaarlijkse Beachvolleybal Bedrijventoernooi!

Van 19:00 tot 22:00 wordt onder begeleiding van onze professionele toernooibegeleider toegewerkt naar een spannende finale, die de winnaar de wisselbeker mee naar huis zal geven en de hoofdprijs:
“Compleet begeleid Beachvolleybaltoernooi voor het hele bedrijf”

Op deze avond vol strijd en gezelligheid worden de wedstrijden 4 tegen 4 gespeeld. Inschrijven kan dus met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Toeschouwers om het team toe te juichen, zijn uiteraard altijd welkom! De inschrijfkosten bedragen €80,- ex btw per team. Dit is inclusief 4 uur durend professioneel begeleidt toernooi op ons verwarmde zand en gebruik van douches en kleedkamers. Lockers zijn ook aanwezig en de sleutels hiervan zijn bij de bar verkrijgbaar.

Ook is er de mogelijkheid om vooraf een hapje te komen eten in ons restaurant de Beachclub. Reserveren hiervoor is gewenst en kan via 0297-347444 of vermeld het bij je inschrijving.

In 2022 ging Scholengemeenschap Yuverta er met de winst vandoor!
Durven jullie de strijd met ze aan te gaan?
Schrijf je dan snel in via sportief@beach.nl.

Wat? Beachvolleybal Bedrijventoernooi
Wanneer? donderdag 25 mei 2023
Hoe laat? 19:00-22:00 en daarna uiteraard een gezellig drankje in de bar
Kosten? €80,- ex btw per team

Komt de datum jullie niet uit of wil je liever een eigen toernooi met het hele bedrijf? Dat kan natuurlijk ook!
Kijk hier voor meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje, bel naar 0297-347444 of mail naar info@beach.nl. We staan je graag te woord als je meer informatie wilt en een uniek evenement samen wilt stellen!