Workshops

Tropical workshops

Workshops

Naast de sportieve- en funactiviteiten op het strand, biedt The Beach verschillende tropische workshops aan. De workshops kunnen als losse activiteit of als aanvulling op een arrangement of zakelijk evenement worden geboekt. Alle genoemde workshops hebben de duur van 1 uur.
IMG_6563
DSC01912

Live Pub-Pop-Quiz

In verschillende categorieën worden er vragen gesteld die in teamverband worden beantwoord. Het unieke aan de Live Pub-Pop-Quiz is dat de muziekfragmenten live gespeeld worden door Rob Taekema, bekend van de 80′s hitband Fruitcake.

Salsa Fun Dance

Op swingende Zuid-Amerikaanse muziek leren de deelnemers, op informele wijze, de beginselen en het ritme van het salsa dansen.

Brazilian Percussion

Tijdens de workshop percussie leren de deelnemers onder leiding van een Braziliaanse oefenmeester het bespelen van verschillende percussie instrumenten.

Cocktail workshop

Maak en geniet van de lekkerste cocktails tijdens deze workshop onder begeleiding van een professionele bartender.

Beach Fun Painting

Tijdens de Beach Fun Painting workshop schilderen de deelnemers individueel een schilderij. De schilderijtjes kunnen aan het einde van de workshop samengevoegd worden tot één groot kunstwerk!

Bel voor boekingen of meer informatie vrijblijvend met 0297-347444.

Meer weten over workshops?

Zo gezellig is het!

Foto's

Zo gezellig is het!

What's new

Like of volg ons!

Social media

1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]