WINTERDEAL @ The Beach

Nieuw in The Beach!

Winterdeal @ The Beach

Ga met je team, collega’s, vrienden of familie het avontuur aan en speel Robinson @ The Beach!

Winterdeal @ The Beach

Iedereen associeert een BBQ met de zomermaanden. Maar dit hoeft helemaal niet meer. Bij The Beach is het altijd zomer en de winterBBQ is ook helemaal hot!

Met ons nieuwe arrangement word je ontvangen met een lekkere glühwein bij een heerlijk warm vuurtje. Vervolgens hebben jullie de mogelijkheid om met elkaar rond het vuurtje marshmallows te  roosteren.

Wanneer jullie het toch te koud gekregen hebben, gaan we naar binnen voor de echte BBQ. Wanneer je The Beach binnen stapt, kom je een hele andere omgeving binnen en is het weer lekker warm!

Duur 4 uur, € 44,50 p.p. (min. 25 deelnemers)
* de genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Uitbreiding:

Wanneer je toch een wat sportiever bedrijfsuitje zoekt kan je bovenstaand arrangement natuurlijk makkelijk uitbreiden met Beachvolleybal, Robinson of onze Circusworkshop!

Neem voor meer informatie of voor boekingen contact op met onze event specialisten door te bellen met The Beach: 0297 – 347 444.

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


18 januari 2018

21 jan – AJAX vs FEYENOORD

Wie zien wij aankomende zondag tijdens Ajax – Feyenoord bij ons in de bar? De wedstrijd is LIVE te zien op groot scherm onder het genot van een lekker biertje/wijntje/frisje of iets anders natuurlijk! Om 14:30 uur begint de game, maar zorg dat je er wat eerder bent!
12 januari 2018

Volledige agenda januari

Waar zien wij jou?