The Beach Outdoor

Bij The Beach is het altijd zomer!

The Beach Outdoor

Wil je direct profiteren van deze Summer Deal of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met 0297-347444 en reserveer direct of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Mailen kan natuurlijk ook, info@beach.nl
Foto-terras-The-Beach-voor-bierkaart
IMG_6571 (1)
Let's Go to The Beach aanbieding2

De lente komt eraan, het zonnetje laat zich weer zien. Voor ons is dat het startsignaal om de outdoor beach courts weer op te zetten, zodat jullie tijdens het sporten, chillen en eten lekker van het zonnetje kunnen profiteren op ons gezellige terras. Wij hebben er zin in, jij ook?

Om optimaal te kunnen profiteren van zon terwijl jij je tegoed doet aan drank, sport en eten hebben wij een zomerse deal voor je, The Beach Summer Deal. Het mooie van deze deal is dat wij een goed-weer-garantie afgeven. Dus als de zon zich een keer niet laat zien dan werken we het programma gewoon binnen af op de indoor velden van ons overdekte strand.

Bij The Beach is het altijd zomer!

 

 

Veldhuur vanaf

35,00

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

23 maart 2017
Salsa Beach

17 april: Salsa @ The Beach

Op 2e Paasdag 17 april kunnen we weer lekker met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa Request @ The Beach! Om 19:00 gaan de deuren open en starten we met een workshop Bachata. Een avond vol heerlijke muziek, een gezellige sfeer en een tropische locatie. Wat wil je nog meer?
9 maart 2017

Beach Festival ’17!

THE BEACH, 21 JAAR The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is ook precies wat we gaan doen. Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van Beach Festival vol met sport, spel, feest en natuurlijk de beroemde Camping Swingelaar! Klik hier voor het hele programma en meld je aan op de Facebook-pagina om op […]