SUMMERPAKKER @ The Beach

It's always summer at The Beach!

SUMMERPAKKER @ THE BEACH

Ga met je collega’s, vrienden of familie de strijd aan @ The Beach!

SUMMERPAKKER @ THE BEACH

De temperaturen lopen op en het beachvolleybalseizoen is in volle gang. Dan kun jij toch niet blijven stil zitten? Laten we bij The Beach nou een hele fijne Summer Deal voor je hebben. Speel een sportief toernooi onder begeleiding en ontvang 2 consumptiemunten p.p. voor slechts 19,50 per persoon.

Summer Deal

  • Sportief toernooi onder begeleiding
  • 2 consumpties p.p.
  • voor groepen vanaf 6 personen
  • 19,50 per persoon (exclusief BTW)

Uitbreiding:

Je kan het pakket natuurlijk altijd vrijblijvend uitbreiden met diner of een buffet! Er is van alles mogelijk, dus neem gerust contact op met ons.

Neem voor meer informatie of voor boekingen contact op met onze event specialisten door te bellen met The Beach: 0297 – 347 444.

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


29 juni 2018

16 juli 2018 – Met The Beach Bus naar het EK Beach 2018

Moedig Jannes & Sven aan tijdens hun eerste wedstrijd op het EK Beach 2018 en ga met The Beach Bus mee! Wij zijn ongelooflijk trots op onze mannen en willen samen met jullie hen tijdens hun eerste wedstrijd gaan aanmoedigen in Rotterdam. Daarom hebben wij The Beach Bus geregeld 🙂 Als legioen vertrekken we vanaf The Beach naar Rotterdam. Daar kunnen we alvast wat wedstrijden gaan bekijken voordat om 20:30 uur Jannes & Sven de […]
15 mei 2018

9 juni – Sportmiddag