SPRINGDEAL @ The Beach

Spring in The Beach!

Springdeal @ The Beach

Ga met je team, collega’s, vrienden of familie de strijd aan @ The Beach!

Springdeal @ The Beach

De temperaturen lopen op en hiermee staat het Beachvolleybalseizoen echt voor de deur.  Hoewel het in The Beach natuurlijk altijd mogelijk is om te Beachen op het verwarmde zand.

Vanaf eind april zullen ook onze buitenvelden weer geplaatst worden, dus ook Beachen in het zonnetje wordt dan weer mogelijk. Vergeet je zonnebrand dus niet! Jullie hebben natuurlijk goed weer garantie – dus mocht het regenen, zoeken we lekker binnen de warmte op!

Kom met het hele bedrijf een sportief teamuitje doen in The Beach en krijg er twee consumpties bij!

Duur 3 uur, € 19,50 p.p. (min. 10 deelnemers)
* de genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Uitbreiding:

Je kan het pakket natuurlijk altijd vrijblijvend uitbreiden met diner of een buffet! Er is van alles mogelijk, dus neem gerust contact op met ons.

Neem voor meer informatie of voor boekingen contact op met onze event specialisten door te bellen met The Beach: 0297 – 347 444.

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


26 april 2018

12 mei – Back In Time

DANCE CLASSICS PARTY – THE BEST DISCO IN TOWN Wat: Back in Time – De Reünie Wanneer: zaterdag 12 mei 2018 vanaf 21:00 uur Waar: The Beach Aalsmeer Waarom: Genieten van de goede oude tijd onder het genot van muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s and 00’s
16 april 2018

16 mei – Ibiza hoeden pimpen

Workshop Wednesday! De temperaturen stijgen, dus Summer is calling! Wat heb je dan nodig? JUIST – je eigen Ibiza hoed. Pimp daarom samen met ons je eigen Ibiza hoed! Iedereen krijgt een rieten hoed en kan beginnen met het pimpen in Ibiza stijl. Gebruik je creativiteit en de verschillende materialen om de hoed zo mooi mogelijk te maken. De workshop is compleet met een drankje en zal bij elkaar ongeveer 3 uur duren! De kaartverkoop […]