Sportieve activiteiten

Opzoek naar een sportief uitje?

Sportieve activiteiten

IMG_6571 (1)

Losse veldhuur

Heb je wat tijd over en zin om met jouw vrienden, kinderen of gezin even snel iets leuks of actiefs te doen? Denk dan eens aan het huren van een los veld. Speel lekker beachvolleybal of een andere beach sport. Laat je lekker gaan en bepaal zelf het programma. Tuurlijk kun je altijd kiezen voor een arrangement, maar je kunt jouw losse veldhuur ook combineren met lekker eten en drinken.

Bestel lekker eten aan de bar of bestel à la cart in ons kindvriendelijke restaurant.

Direct reserveren

Reserveer direct een los veld door te bellen naar 0297-347444, online te reserveren of te mailen naar info@beach.nl . Gelijk reserveren voor het restaurant kan natuurlijk ook!

Veldhuur vanaf

25,00

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

23 maart 2017
Salsa Beach

17 april: Salsa @ The Beach

Op 2e Paasdag 17 april kunnen we weer lekker met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa Request @ The Beach! Om 19:00 gaan de deuren open en starten we met een workshop Bachata. Een avond vol heerlijke muziek, een gezellige sfeer en een tropische locatie. Wat wil je nog meer?
9 maart 2017

Beach Festival ’17!

THE BEACH, 21 JAAR The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is ook precies wat we gaan doen. Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van Beach Festival vol met sport, spel, feest en natuurlijk de beroemde Camping Swingelaar! Klik hier voor het hele programma en meld je aan op de Facebook-pagina om op […]