Beachvolleybal World Tour

FIVB World Tour One Star Aalsmeer Open

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld!

Van 25 tot en met 29 oktober vormt The Beach het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour. Voor de deelnemers zijn er punten te verdienen voor de olympische ranking. Ook maakt de World Tour deel uit van de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Top beachvolleybalteams uit het internationale circuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, zullen de strijd aan gaan met elkaar.

Op basis van ranking plaatsen de beste twaalf koppels zich direct voor het hoofdtoernooi. De resterende vier teams komen uit de kwalificaties die starten op woensdag 25 oktober. Het hoofdtoernooi start donderdag (dames) en vrijdag (heren) dat wordt vervolgd met de finalerondes op zaterdag en zondag. Over het aantal inschrijvingen valt al te melden dat zich een sterk internationaal deelnemersveld aan het vormen is. Naast de topteams uit eigen land zijn alle sterke Europese landen vertegenwoordigd. Maar ook van buiten Europa stromen de inschrijvingen binnen met onder andere teams uit Canada, Brazilië, Japan en Nieuw Zeeland.

Het World Tour Event van 25-29 oktober kent behalve een internationaal beachvolleybaltoernooi ook een aantal side-events als een Hippie Markt, een voetvolley-interland tussen Nederland en Corsica en een groots kidsprogramma op zondag.

Kaarten zijn te koop via: www.volleybal.nl/wtaalsmeer/tickets

Definitief programma flyer 10-10

Huur een veld op één van de Nationale Volleybal locaties!

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

20 september 2017

World Tour Beachvolleybal Aalsmeer

Van 25 tot en met 29 oktober vormt het indoor beach sportcentrum het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour, waar punten zijn te verdienen voor de olympische ranking en een toernooi dat deel uitmaakt van de EK-kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Zestien topteams uit het internationale beachvolleybalcircuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, het stempel World Tour en de perfecte omstandigheden […]
8 september 2017

27 oktober – Hippiemarkt World Tour editie

Na het succes van de Hippiemarkt op het surfeiland van Aalsmeer organiseert Direct Events in samenwerking met The Beach Aalsmeer een 3 daags indoor Hippiemarkt met ruim 50 kramen. Tijdens de indoor Hippiemarkt zal ook het World Tour* Beachvolleybal georganiseerd worden. Hier komen ruim 50 teams uit verschillende landen naar toe om de titel te bemachtigen. Kort om een hoop te beleven in het weekend van 27 tot en met 29 oktober in The Beach […]