Beachvolleybal World Tour

FIVB World Tour One Star Aalsmeer Open

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld!

Van 25 tot en met 29 oktober vormt The Beach het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour. Voor de deelnemers zijn er punten te verdienen voor de olympische ranking. Ook maakt de World Tour deel uit van de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Top beachvolleybalteams uit het internationale circuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, zullen de strijd aan gaan met elkaar.

Op basis van ranking plaatsen de beste twaalf koppels zich direct voor het hoofdtoernooi. De resterende vier teams komen uit de kwalificaties die starten op woensdag 25 oktober. Het hoofdtoernooi start donderdag (dames) en vrijdag (heren) dat wordt vervolgd met de finalerondes op zaterdag en zondag. Over het aantal inschrijvingen valt al te melden dat zich een sterk internationaal deelnemersveld aan het vormen is. Naast de topteams uit eigen land zijn alle sterke Europese landen vertegenwoordigd. Maar ook van buiten Europa stromen de inschrijvingen binnen met onder andere teams uit Canada, Brazilië, Japan en Nieuw Zeeland.

Het World Tour Event van 25-29 oktober kent behalve een internationaal beachvolleybaltoernooi ook een aantal side-events als een Hippie Markt, een voetvolley-interland tussen Nederland en Corsica en een groots kidsprogramma op zondag.

Kaarten zijn te koop via: www.volleybal.nl/wtaalsmeer/tickets of aan de deur

Definitief programma flyer 10-10

Huur een veld op één van de Nationale Volleybal locaties!

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

27 november 2017

23 december – BEACHSOCCER KIDS CUP

Op 23 december 2017, de eerste zaterdag van de kerstvakantie, organiseert The Beach de derde editie van de Beachsoccer Kids Cup. Dit gave evenement wordt georganiseerd voor teams in de leeftijdscategorieën o8 tot o11. De leeftijdscategorie o8/o9 spelen van 10.00 tot 13.00, waarna de teams van de categorie o10/o11 van 13.30 tot 16.30 op de velden staan. Er wordt gespeeld in teams van 5: 1 keeper, 3 veldspelers en 1 wissel. Het is verplicht om […]
27 november 2017

29 december – Laatste Werkdag Borrel met Kees en Marcel

Ook dit jaar is The Beach weer dé locatie voor deze jaarlijkse traditie. Kees Markman en Marcel Wilkes zullen de avond met hun heerlijke deuntjes weer een succesvolle avond maken! Wat? Laatste Werkdag 2017 met Kees Markman en Marcel Wilkes Waar? The Beach Aalsmeer Wie? Iedereen die van een goed feestje houdt en 18+ is Hoelaat? Van 14:00 tot 22:00uur Entree? Gratis! LET OP! Omdat we in onze gezellige Beachbar een maximaal aantal personen kwijt […]