Beachvolleybal Trainingen

Trainen voor beachvolleybal?

Beachvolleybal trainingen

Dankzij onze indoor beach courts kan er in The Beach het gehele jaar door getraind worden. In de zomer kan er ook op één van onze outdoor beach courts getraind worden.

Het Indoor Beachvolleybal trainingsseizoen gaat in september van start!

Vanaf 11 september gaan de indoor trainingen weer van start op onze binnenvelden! Van maandag tot en met zaterdag kan er op verschillende niveau’s getraind worden onder leiding van een van onze beachvolleybal trainers.

Bekijk hieronder de training niveau’s.

Het programma gaat 11 september van start en er zijn in totaal 3 blokken van 10 weken lang. Tijdens deze 10 weken zul je onder begeleiding van een beachvolleybal trainer alle technieken en spelvormen leren van beachvolleybal.

– De kosten voor 1 blok zijn €125,- voor niet leden

– De kosten voor 1 blok zijn €100,- voor BCA leden

– De kosten voor het winter lidmaatschap zijn €70,- (van 1 september t/m 30 april 2017)

– De kosten voor een losse training zijn €15,-

Het gewenste niveau kan opgegeven worden maar het is uiteindelijk aan de trainers om te bepalen op welk niveau de speler kan spelen. Mocht tijdens de trainingen blijken dat dit niveau niet passend is, dan wordt in overleg met de trainer het juiste niveau gekozen. Begin liever 1 groep lager zodat je door kunt groeien!

Wanneer je BCA-lid bent mag je zoveel gebruik maken van onze velden als je maar zou willen, mits deze niet zijn gereserveerd natuurlijk. Wanneer je op maandag t/m vrijdag na 16:00 belt voor een veld voor die avond, speel je gratis!

Voor meer informatie en inschrijven, mail naar sportief@beach.nl.

 

Huur een veld op één van de Nationale Volleybal locaties!

beachvolleybal
Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

13 november 2017

26 december – Kerst Brunch Buffet

Wat gaan jullie doen met tweede Kerstdag? Bij The Beach wordt een leuk brunchbuffet georganiseerd tussen 11:00 en 14:30 uur. Er zijn veel luxe vlees en vis producten, maar ook zal er live cooking zijn waar wat gehaald kan worden. Er wordt ook aan de kinderen gedacht! Er zal namelijk een kidsprogramma zijn met een springkussen, schmink en vele spelletjes. Details: Lopend buffet Kidsprogramma met kidwatch, springkussen, schminken Volwassenen zijn €27,50 Kinderen van 4 tot […]
2 november 2017

28 november – Strand & Terrasbeurs

Op 28 november wordt er in The Beach een Strand en Terrasbeurs georganiseerd. Bezoekers kunnen zich hiervoor inschrijven via het contactformulier, de toegang is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar het wordt wel op prijs gesteld. www.destrandbeurs.nl/bezoekers Graag zien wij jullie in The Beach Aalsmeer!