Beachvolleybal Trainingen

Trainen voor beachvolleybal?

Beachvolleybal trainingen

Dankzij onze indoor beach courts kan er in The Beach het gehele jaar door getraind worden. In de zomer kan er ook op één van onze outdoor beach courts getraind worden.

Het Indoor Beachvolleybal trainingsseizoen gaat in september van start!

Vanaf 11 september gaan de indoor trainingen weer van start op onze binnenvelden! Van maandag tot en met zaterdag kan er op verschillende niveau’s getraind worden onder leiding van een van onze beachvolleybal trainers.

Bekijk hieronder de training niveau’s.

Het programma gaat 11 september van start en er zijn in totaal 3 blokken van 10 weken lang. Tijdens deze 10 weken zul je onder begeleiding van een beachvolleybal trainer alle technieken en spelvormen leren van beachvolleybal.

– De kosten voor 1 blok zijn €125,- voor niet leden

– De kosten voor 1 blok zijn €100,- voor BCA leden

– De kosten voor het winter lidmaatschap zijn €70,- (van 1 september t/m 30 april 2017)

– De kosten voor een losse training zijn €15,-

Het gewenste niveau kan opgegeven worden maar het is uiteindelijk aan de trainers om te bepalen op welk niveau de speler kan spelen. Mocht tijdens de trainingen blijken dat dit niveau niet passend is, dan wordt in overleg met de trainer het juiste niveau gekozen. Begin liever 1 groep lager zodat je door kunt groeien!

Wanneer je BCA-lid bent mag je zoveel gebruik maken van onze velden als je maar zou willen, mits deze niet zijn gereserveerd natuurlijk. Wanneer je op maandag t/m vrijdag na 16:00 belt voor een veld voor die avond, speel je gratis!

Voor meer informatie en inschrijven, mail naar sportief@beach.nl.

 

Huur een veld op het verwarmde zand van The Beach!

beachvolleybal
Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

6 februari 2018

15 t/m 18 maart – Blooming Beach Aalsmeer

Tijdens Blooming Beach Aalsmeer gaan 28 herenteams uit binnen- en buitenland de strijd om het goud met elkaar aan. Met topteams zoals Brouwer/Meeuwsen -het bronzen duo van de Olympische Spelen 2016- belooft het een spectaculair beachvolleybaltoernooi te worden. Ook wordt het startschot voor het Aalsmeer Flower Festival 2018 gegeven. Niet alleen wordt The Beach aangekleed met prachtige bloemsierkunst, ook zullen er verschillende evenementen rondom het beachvolleybal worden georganiseerd, zoals de Hana Ike Cup in het […]
18 januari 2018

21 jan – AJAX vs FEYENOORD

Wie zien wij aankomende zondag tijdens Ajax – Feyenoord bij ons in de bar? De wedstrijd is LIVE te zien op groot scherm onder het genot van een lekker biertje/wijntje/frisje of iets anders natuurlijk! Om 14:30 uur begint de game, maar zorg dat je er wat eerder bent!