Beachvolleybal Trainingen

Trainen voor beachvolleybal?

Beachvolleybal trainingen

Dankzij onze indoor beach courts kan er in The Beach het gehele jaar door getraind worden. In de zomer kan er ook op één van onze outdoor beach courts getraind worden.

Het Outdoor Beachvolleybal trainingsseizoen gaat in mei van start!

Vanaf 8 mei gaan de outdoor trainingen weer van start op onze buitenvelden! Van maandag tot en met donderdag kan er op verschillende niveau’s getraind worden onder leiding van een van onze beachvolleybal trainers.

Bekijk hieronder de training niveau’s.

Het programma gaat 8 mei van start en duurt in totaal 18 weken lang. Van deze 18 weken zijn er 12 onder begeleiding van een beachvolleybal trainer om jou alle technieken en spelvormen te leren van beachvolleybal. De overige 6 weken zijn de velden beschikbaar om vrij te spelen.

– De kosten voor het gehele outdoor blok zijn €160,- voor niet leden

– De kosten voor het gehele outdoor blok zijn €120,- voor BCA leden

– De kosten voor het zomer lidmaatschap zijn €50,-

– De kosten voor een losse training zijn €15,-

Het gewenste niveau kan opgegeven worden maar het is uiteindelijk aan de trainers om te bepalen op welk niveau de speler kan spelen. Mocht tijdens de trainingen blijken dat dit niveau niet passend is, dan wordt in overleg met de trainer het juiste niveau gekozen. Begin liever 1 groep lager zodat je door kunt groeien!

Wanneer je BCA-lid bent mag je zoveel gebruik maken van onze outdoor velden als je maar zou willen, mits deze niet zijn gereserveerd natuurlijk. Tijdens het zomerprogramma zijn onze indoor velden tegen een gereduceerd tarief te boeken.

Voor meer informatie en inschrijven, mail naar sportief@beach.nl.

 

Huur een veld op één van de Nationale Volleybal locaties!

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

30 mei 2017

18 Juni: Vaderdag

Zet alle vaders, opa’s en ooms in het zonnetje op zondag 18 juni bij The Beach Club! The Beach Club serveert een heerlijk 3-gangen menu speciaal voor alle vaders (en het hele gezin natuurlijk) voor maar €28,50! Bekijk hier het hele menu en reserveer gauw een tafeltje via 0297-347444 of stuur een mailtje naar info@beach.nl See you @ The Beach!
30 mei 2017

11 Juni: ARN & Incidenten City

Zondag 11 juni 2017 is Aalsmeer weer ’the place to be’ voor de liefhebbers van klassieke auto’s en motoren. Na de succesvolle 1e editie in 2008 vindt in 2017 de 10e (en dus het jubileum!) editie van AalsmeerRoestNiet plaats. Startnummer 1 gaat die dag om 09.00u van start bij The Beach en de eerste deelnemers worden bij de finish verwacht vanaf ca. 14.30 uur. Bekijk hier de actuele deelnemerslijst: https://www.aalsmeerroestniet.nl/arn/deelnemers2017/ De finish vindt eveneens plaats bij The […]