Beachvolleybal Trainingen

Trainen voor beachvolleybal?

Beachvolleybal trainingen

Dankzij onze indoor beach courts kan er in The Beach het gehele jaar door getraind worden. In de zomer kan er ook op één van onze outdoor beach courts getraind worden.

Het Indoor Beachvolleybal trainingsseizoen gaat in september van start!

Vanaf 11 september gaan de indoor trainingen weer van start op onze binnenvelden! Van maandag tot en met zaterdag kan er op verschillende niveau’s getraind worden onder leiding van een van onze beachvolleybal trainers.

Bekijk hieronder de training niveau’s.

Het programma gaat 11 september van start en er zijn in totaal 3 blokken van 10 weken lang. Tijdens deze 10 weken zul je onder begeleiding van een beachvolleybal trainer alle technieken en spelvormen leren van beachvolleybal.

– De kosten voor 1 blok zijn €125,- voor niet leden

– De kosten voor 1 blok zijn €100,- voor BCA leden

– De kosten voor het winter lidmaatschap zijn €70,- (van 1 september t/m 30 april 2017)

– De kosten voor een losse training zijn €15,-

Het gewenste niveau kan opgegeven worden maar het is uiteindelijk aan de trainers om te bepalen op welk niveau de speler kan spelen. Mocht tijdens de trainingen blijken dat dit niveau niet passend is, dan wordt in overleg met de trainer het juiste niveau gekozen. Begin liever 1 groep lager zodat je door kunt groeien!

Wanneer je BCA-lid bent mag je zoveel gebruik maken van onze velden als je maar zou willen, mits deze niet zijn gereserveerd natuurlijk. Wanneer je op maandag t/m vrijdag na 16:00 belt voor een veld voor die avond, speel je gratis!

Voor meer informatie en inschrijven, mail naar sportief@beach.nl.

 

Huur een veld op één van de Nationale Volleybal locaties!

beachvolleybal
Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

20 september 2017

World Tour Beachvolleybal Aalsmeer

Van 25 tot en met 29 oktober vormt het indoor beach sportcentrum het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour, waar punten zijn te verdienen voor de olympische ranking en een toernooi dat deel uitmaakt van de EK-kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Zestien topteams uit het internationale beachvolleybalcircuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, het stempel World Tour en de perfecte omstandigheden […]
8 september 2017

27 oktober – Hippiemarkt World Tour editie

Na het succes van de Hippiemarkt op het surfeiland van Aalsmeer organiseert Direct Events in samenwerking met The Beach Aalsmeer een 3 daags indoor Hippiemarkt met ruim 50 kramen. Tijdens de indoor Hippiemarkt zal ook het World Tour* Beachvolleybal georganiseerd worden. Hier komen ruim 50 teams uit verschillende landen naar toe om de titel te bemachtigen. Kort om een hoop te beleven in het weekend van 27 tot en met 29 oktober in The Beach […]