Beachvolleybal Trainingen

Trainen voor beachvolleybal?

Beachvolleybal trainingen

Dankzij onze indoor beach courts kan er in The Beach het gehele jaar door getraind worden. In de zomer kan er ook op één van onze outdoor beach courts getraind worden.

Het Outdoor Beachvolleybal trainingsseizoen gaat in mei van start!

Vanaf 8 mei gaan de outdoor trainingen weer van start op onze buitenvelden! Van maandag tot en met donderdag kan er op verschillende niveau’s getraind worden onder leiding van een van onze beachvolleybal trainers.

Bekijk hieronder de training niveau’s.

Het programma gaat 8 mei van start en duurt in totaal 18 weken lang. Van deze 18 weken zijn er 12 onder begeleiding van een beachvolleybal trainer om jou alle technieken en spelvormen te leren van beachvolleybal. De overige 6 weken zijn de velden beschikbaar om vrij te spelen.

– De kosten voor het gehele outdoor blok zijn €160,- voor niet leden

– De kosten voor het gehele outdoor blok zijn €120,- voor BCA leden

– De kosten voor het zomer lidmaatschap zijn €50,-

– De kosten voor een losse training zijn €15,-

Het gewenste niveau kan opgegeven worden maar het is uiteindelijk aan de trainers om te bepalen op welk niveau de speler kan spelen. Mocht tijdens de trainingen blijken dat dit niveau niet passend is, dan wordt in overleg met de trainer het juiste niveau gekozen. Begin liever 1 groep lager zodat je door kunt groeien!

Wanneer je BCA-lid bent mag je zoveel gebruik maken van onze outdoor velden als je maar zou willen, mits deze niet zijn gereserveerd natuurlijk. Tijdens het zomerprogramma zijn onze indoor velden tegen een gereduceerd tarief te boeken.

Voor meer informatie en inschrijven, mail naar sportief@beach.nl.

 

Huur een veld op één van de Nationale Volleybal locaties!

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

26 mei 2017

17 Juni: Bloemenbal

Op zaterdag 17 juni organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia het Bloemenbal in The Beach als onderdeel van het Aalsmeerse Flower Festival. Zowel voor ’s avonds als overdag is er een programma ontworpen. Overdag staat het programma geheel in het teken van bloemen. Kinderen en volwassenen kunnen verschillende dingen knutselen van bloemen zoals een bloemenstukje of bloemensieraad. Het dagprogramma duurt van 11:00 – 17:00. Het avondprogramma start vanaf 18:00 met een heerlijk diner en een spetterend optreden van […]
28 april 2017

Beach Club Market

Speciaal op Moederdag organiseert The Beach een gezellige indoor én outdoor market voor het hele gezin! Vol beauty, lifestyle en fashion. Voor de kids is er genoeg te doen op de buitenvelden van The Beach zoals een demo van Yogaletta, er kan geschminkt worden en er zijn ook diverse kraampjes aanwezig met kinderkleding! Ook voor de moeders is er genoeg te zien. Zij kunnen genieten van speciale borrelplanken en een glaasje Prosecco en ondertussen rondwandelen […]