Sports

The Beach, voor een compleet strandsport programma!

Beach Sporten

Het indoor strand van The Beach is de ideale locatie voor indoor beachsporten zoals beachvolleybal. Met twee ingerichte hallen met in totaal zes vloerverwarmde beachvolleybal courts en in de zomer twee outdoor beach courts is The Beach de beste indoor strandlocatie voor iedere beach sport of strandsport.
Sportief bedrijfsuitje

Beachvolleybal en meer…

Beachvolleybal is één van de snelst groeiende strandsporten in Nederland. Doordat The Beach een indoor strand is en over de beste faciliteiten beschikt kan deze snelgroeiende en spectaculaire sport bij ons het hele jaar door gespeeld worden. The Beach doet aan losse veldhuur voor beachvolleybal voor de recreant, maar The Beach doet ook aan vaste veldhuur voor volleybal. Bel voor de prijzen, beschikbaarheid en mogelijkheden naar 0297-347444.

Alle Beach Sporten onder 1 dak!

Naast beachvolleybal kunnen er ook andere beach sporten gespeeld worden in The Beach. Wat te denken van de snelle sport beachkorfbal of het spectaculaire beachhandbal? Hou je van harde sporten? Dan is beach rugby misschien iets voor jou. Voor de voetballiefhebbers hebben we voetvolley. En voor de avonturiers die iets geheel nieuws willen proberen kan er nu beach tennis gespeeld worden in The Beach.
Kortom, voor iedere sportieveling wat wils!

Sport arrangementen vanaf

34,50 p.p.

Zo gezellig is het!

Foto's

Zo gezellig is het!

What's new

Like of volg ons!

Social media

1 mei 2015

Maandtoernooi

Op zondag 3 mei wordt er een extra maandtoernooi georganiseerd! Het programma van deze zondag is als volgt: Van 10:00 tot 14:00 uur komen de 2×2 teams in actie. Vanaf 14:00 uur gaan de 4×4 teams spelen. Inschrijven kan vanaf nu! Meld je aan door een mail te sturen naar sportief@beach.nl en vermeld daarin je teamnaam, categorie en contactgegeven van de captain!
1 mei 2015

13e Regionale Bedrijven Beachvolleybal Toernooi (4 x 4)

Dit jaar organiseren wij de 13e editie van het Regionale Bedrijven Beachvolleybal Toernooi in The Beach! Op de dinsdag avonden in mei vinden de voorrondes en de finale van dit sportieve en gezellige evenement voor bedrijven plaats. De finale is op dinsdag 2 juni! Bedrijven Beachvolleybal Toernooi 2015 In dit toernooi strijden we in 3 voorrondes steeds met (max.) 18 bedrijven om een plaats op de finaleavond. Wanneer • dinsdag 12 mei 2015 19.00 – […]