Reacties particulieren

Reacties particulieren

The Beach verzorgt ruim 800 events op jaarbasis. Voor grote en kleine bedrijven, particulieren en kinderen. Hieronder een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen van verschillende particuliere bezoekers.

We hebben het super leuk gehad!! Volleybal was echt leuk en we hebben heerlijk gegeten, leuk zeg met zo’n grote plank! Jammer dat we niet in de buurt wonen anders waren we nóg vaker langs gekomen. Groetjes Djoeke“.

7 juli 2018

“Wij hebben het heel gezellig gehad! Diegene waar het vrijgezellenfeest voor was, heeft genoten!! Was ook heel fijn dat het zulk mooi weer was en dat het buiten kon!”.

26 mei 2018

“Dank voor je berichtje. Wat een superfeest hebben de kids gehad! Sven deed het erg leuk met de groep, de kinderen hingen aan zijn lippen en het feit dat hij een echte, loslopende Nederlands kampioen was, maakte het echt ‘vet cool’. Het verraste mij hoe goed ze de beginselen van hem kunnen leren in korte tijd, ze deden serieus mee en het enthousiasme was groot. Ik zal nog wat foto’s mailen aan Sven zoals beloofd”.

20 mei 2018

“Boys vonden het super! En wij ook (3 volwassenen). En wat een relaxte collega’s heb jij! Super gezellig sfeertje, voelde helemaal goed. Jongens mochten iets langer doorspelen, was fijn, want ze waren niet te stoppen. We komen zeker terug! Ze willen niks anders meer als teamuitje, haha.

Heb het ook voorgesteld op mijn werk. Gaan binnenkort een personeelsuitje plannen. Dus wie weet…..

Dank voor je goede en leuke communicatie.

Hopelijk tot snel”

16 december 2017

“Was echt super!! De Kids hebben heerlijk gespeeld en voor de ouders was het ook relaxed! Nog erg bedankt!”

Groetjes

Dewi

2 december 2017

“We hebben een hele gezellige avond gehad.  Erg fijn dat we twee velden mochten gebruiken. Het eten was erg goed, iedereen was erg enthousiast. Complimenten voor de goede bediening en tot de volgende keer.”

 

Groetjes Tim

1 december 2017

“We hebben het heel erg naar ons zin gehad !! Werden prima opgevangen en ook tijdens ons verblijf waren de twee mannen zeer betrokken. Eten en bediening:  prima en soepel !! Absoluut geslaagd geweest.….. ben ervan overtuigd dat het heeft bijgedragen aan ons gelijkspel tegen de nr 2  (na 2 verliespartijen) ….Dank dus !!”

Vriendelijke groet

SV DIOS

23 november 2017

“Hi! Het was helemaal prima, dank voor de service en flexibiliteit!”

Vriendelijke groet

Jos Nefkens

17 november 2017

“Leuk dat je nog even informeert. Iedereen vond het ontzettend geslaagd. Wij hebben zelf ook genoten van alles en ook van de vriendelijkheid van jullie medewerkers. Het is voor herhaling vatbaar”.

Vriendelijke groet

A.C. van Aalst

22 oktober 2017

“Het was erg gezellig. Rene en Jeroen achter de bar waren erg relaxed en ook de Belgische dame die het archery uitlegde was erg aardig. Erg fijn ook hoe we de zaal waar wij waren een beetje van onszelf mochten maken. Een klein puntje voor de toekomst wellicht: ik vond de zaal wat donker. Misschien kan er iets gedaan worden met daglicht of andere verlichting? Maar dat is echt zoeken naar kleine details hoor. Het was goed neergezet en we hebben ons uitstekend vermaakt bij jullie. Ik kom graag een ander keer nog eens bij jullie terug!”

Hartelijke groet
H. Bosman

15 oktober 2017

“Ik heb een geweldige avond gehad, alles verliep vlekkeloos. Het was een bijzondere avond en ik realiseerde me op een gegeven moment dat het wel heel bijzonder is om een zaaltje vol met mensen te hebben om wie je stuk voor stuk geeft.

Als ik weer een keer 60 wordt vier ik het weer in The Beach!”

Groet,

Marcel

“Het feestje was erg leuk. Dat vond ik zelf, maar heb ik ook van veel andere gasten gehoord en, niet onbelangrijk, ook van mijn dochter en andere kinderen. Dus kortom zeer geslaagd !  Mijn extra compliment is dat jullie een van de weinige locaties in de omgeving Amstelveen-Aalsmeer zijn die ook heel geschikt zijn voor feestjes met kinderen !”

Met vriendelijke groet,

Geert Janssen

“Everyone loved it! Kai was a great team leader and I can warmly recommend him and the other young man at the bar. Your staff is great!
What did not work out was the plan to have cake in the beginning – the boys were so eager to play. So maybe it would be better to start off with an hour of sports, then have the court for another hour with (salty) food at the beginning and cake maybe when half an hour is left. And there needs to be water in a pitcher as well!
Otherwise, everything was just perfect. Thank you once again, I will be happy to recommend this venue to anyone.”

Regards

Camilla

Ja hoor, alles is naar wens gegaan. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. En zeker ook de kinders.

Bedankt ook zeker voor de flexibiliteit.

Met vriendelijke groeten,

Natasha Boogaard

“Afgelopen zondag zijn we te gast geweest met onze familie in de Beach. Namens de gehele familie wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid en goede zorgen. Tot de volgende keer!”

Met vriendelijke groet,

Familie Blom

“Wat ons betreft was het wederom goed vertoeven in The Beach. Prima geholpen door crew van The Beach met alles klaarzetten en wat er allemaal verder voor komt kijken. Ook de hele avond was men attent en behulpzaam, de andere dag ook van veel voetballers gehoord dat men een fijne avond had gehad en daar gaat het toch om. Kees erbij moet gewoon goed gaan, volgend jaar zijn we weer graag bij jullie te gast.”

Dank namens de FC Aalsmeer,

Groet Peter

“Dank je wel het was een heel geslaagd feest! Alle kinderen hebben zich opperbest vermaakt op het zand en de volwassenen hebben ook genoten en lekker gegeten, een heerlijk relaxed sfeertje was er. Het was gewoon een super geslaagd feest en onze bardame was top! Ze heeft het heel goed geregeld en daarvoor hebben we haar ook bedankt!”

Hr. en mevr. Rijkhoff

Afgelopen zaterdag hebben m’n ouders hun huwelijksfeest gevierd en ze hebben genoten. Hierbij een bedankje namens m’n ouders:


“Het zaaltje zag er heel gezellig uit, het eten was heerlijk en de bediening super! Ook aan de muziekwensen werd voldaan. Samengevat, helemaal top en voor herhaling vatbaar.
Dank jullie wel. Bob en Lize B.”

 Bij een volgend jubileum weten we jullie wel weer te vinden!

Vriendelijk groet,

Sylvia v.d. W.

“Wij hebben een enorm leuke dag gehad. Kids hebben zich enorm vermaakt en we hebben uitgeput en wel heerlijk gegeten met elkaar.”

Groetjes,

Gaby

 

Ja,  we hebben gelachen, mooie tent hebben jullie. Profie en toch heel toegankelijk en vrijblijvend. Enthousiast en vriendelijk personeel. Alles klopte, relaxte sfeer.

Groetjes,

Sjef

 

 

 

“Het was zéér goed  geslaagd ! Mijn plan was en is om jullie dat persoonlijk te komen vertellen met meename  van een mooie foto van onder andere het heerlijke buffet! ”

Groeten,

Mevrouw Blommenstein

“Alles was ruim voldoende en erg lekker. Ook de bediening was uitstekend.”

P. de Heij