Reacties bedrijven

Reacties bedrijven

The Beach verzorgt ruim 800 events op jaarbasis. Voor grote en kleine bedrijven, particulieren en kinderen. Hieronder een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen van verschillende bedrijven.

“We zijn heel tevreden, was een top dag!
Ons eigen programma verliep zoals we voor ogen hadden en er was een hele leuke sfeer. Daar hebben jullie een hele mooie bijdrage aan geleverd! Goed gastheerschap, mee- en vooruitdenken, oplossen, echt een groot compliment aan jullie!
Graag tot een volgende keer!

“Ik vond het super geregeld! Goede sfeer, accommodatie is prima. Eten was goed, drankjes werden steeds aangevuld. En het beachvolleyballen vond ik erg leuk, de clinic van Sven was goed omdat we daarin tips kregen hoe te moeten volleyballen, waar op te letten. Beachvolleyballen zelf was top, aantal partijen, wedstrijdelement, super!
De presentatie van Sven paste ook goed op ons verhaal, sporten en het willen scoren gaan prima samen, dit was een goede match! 

“Het evenement was prima georganiseerd. Vooraf was er veel ruimte om onze wensen te bespreken en in de aanloop naar het evenement toe was er ook veel gelegenheid om nog even te klankborden of vragen te stellen. De lijnen waren kort en dat werkte erg prettig!
De begeleiding van de mensen van The Beach tijdens het event zelf was erg fijn en professioneel. We hoefden zelf nergens meer aan te denken.
Al met al prima geregeld en verzorgd, onze complimenten!
Zeer bedankt voor alle goede zorgen.

“Ik denk dat ik namens de hele groep spreek als ik zeg: we hebben een onwijze leuke middag gehad. Het programma was prima geschikt voor alle collega’s mee te kunnen doen. De Robinson-competitie was zeer geslaagd!!!

Hartelijk dank ook voor de inzet van alle instructeurs en jouw collega’s van The Beach!

“Langs deze weg wil ik iedereen van jullie, en in het bijzonder Jeroen, bedanken die heeft bijgedragen aan ons geweldige bedrijfsfeest. Wij hebben in ieder geval onwijs genoten en alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd!

“Mede door jullie uitstekende service en locatie en prima personeel is het een niet te vergeten avond geworden. Het buffet was prima verzorgd en meer dan voldoende. Ook een pluim voor de dame die zich over ons ontfermde die avond , erg service-minded en leuk.

Veel complimenten ontvangen over de locatie en verzorging en natuurlijk de organisatie en al met al een meer dan prima avond en wellicht voor herhaling vatbaar..”

“Het was weer een geslaagd evenement. Iedereen was blij en vond het erg leuk. Het was door jullie ook weer zeer goed geregeld. Goede ontvangst en regelmatig werd er gevraagd of ik nog iets nodig had en of alles goed ging. De bittergarnituren waren weer heerlijk en ze werden zelfs rondgedeeld!

Kortom…..prima service en volgend jaar zijn we er gewoon weer!!

“Wij vonden het een geslaagde middag/ avond. Iedereen deed leuk mee met het beach volleyballen en het eten smaakte goed. Heb niet gehoord of er mensen waren die spierpijn hadden, zullen ze stiekem denk ook niet vertellen. Jullie ook bedankt voor het organiseren.”

“Het is hartstikke goed gegaan gisteren. Hartelijk dank voor de goede zorg en gastvrijheid. De sate, spareribs en salades zijn goed genuttigd, de drank heeft rijkelijk gevloeid en iedereen was super enthousiast over het toernooi (de gasten wisten nl. niet wat we gingen doen) en hebben fanatiek meegedaan. Al met al hebben wij een zeer geslaagde avond gehad, waarvoor dank.

Ik zal jullie zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar een activiteit.”

“Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Wij/jullie hebben veel complimentjes gehad. Bij deze ook een grote pluim voor Ronald. Super ontspannen en flexibel.”

“Het was een hartstikke gezellige avond. Veel reacties, ter plekke al, van mensen die het erg leuk vonden.

Kwam mede door de soepele samenwerking met jullie! Goed hoe jouw mensen pro actief te werk gaan – even stoelen bijhalen toen daarmee geschoven werd, als we iets vroegen werd dat direct geregeld, er werd goed opgelet. En iedereen was vrolijk én straalde een heerlijke rust uit. Daarbij was het eten heel lekker, ook dat hoorden we van onze collega’s.

Kortom, echt een heel fijne avond.”

 

“SUPER !!!!!!!

Hele goede reacties en unieke ervaring, gewoon een goede combinatie van cocktail, hapjes, volleybal, gein trappen en goed eten!”

 

“Het feest was helemaal geweldig.
Iedereen heeft genoten van de avond.
Voor sommige was het iets te lang, maar de opzet was geweldig.
Extra dank voor alle beach medewerkers, die deze avond echt compleet hebben gemaakt!”

“We hebben echt een goede dag gehad bij The Beach. De clinic was duidelijk, werd enthousiast verteld en leuk gedaan door de trainer.”

“Het was een hele geslaagde middag/avond en we hebben echt veel positieve reacties gekregen van de groep.”

“We kunnen terugkijken op een geslaagd feest en wil namens ons iedereen bedanken, van de Bar, Nick en Bas en Leon, de DJ en uiteraard ook de mensen in de Keuken.”

“Het was een geslaagde dag. Het was leuk om een goede begeleider, Bas, te hebben die de groep in actie bracht.”

“Precies op tijd kwamen jullie met de bittergarnituren, de drankjes rondom de bak waren ook perfect geregeld. Ik heb nog nooit een politie groep meegemaakt die niet iets te klagen had over het eten!”

“Everything was great, we had a super productive day. Would love to play some beachvolleyball next time we visit.”