Reacties bedrijven

Reacties bedrijven

The Beach verzorgt ruim 800 events op jaarbasis. Voor grote en kleine bedrijven, particulieren en kinderen. Hieronder een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen van verschillende bedrijven.

“Dank je wel! Wat is het, mede dankzij jullie fantastische inzet, goed verlopen! Heb alleen maar complimenten ontvangen. Ge-wel-dig! Toppers dus”.

2 juli 2018

“We zijn prima ontvangen en het was allemaal super goed geregeld. Iedereen was enthousiast en heeft het erg naar zijn zin gehad. Het eten was ook erg lekker en zeker voldoende. Bedankt voor je bemiddeling en het is zeker het terugkomen waard!”

24 juni 2018

“Wat leuk dat je dat vraagt!! We hebben een top dag gehad met inderdaad fantastisch weer, gezellige mensen, heerlijk eten, goede witte sangria… gezellige muziek en uiteraard een leuk en sportief toernooitje!! Kortom TOP!!!”

9 juni 2018

“Jaa het was super!! en we hebben heel veel goede reacties van de collega’s ontvangen ook! Namens ons wil ik jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen, alles was goed”.

8 juni 2018

“Wat ik van mijn collega’s vernomen heb is alleen maar positief! Ze hebben een geweldige middag en avond gehad. Alles goed geregeld en het eten was ook erg goed. Bedankt voor het regelen van deze middag en avond!”

7 juni 2018

“Volgens mij heeft iedereen het ontzettend naar z’n zin gehad! Het weer was natuurlijk ook super. Dus onze complimenten naar de organisatie bij jullie! Wij kijken weer uit naar het evenement volgend jaar”.

3 juni 2018

“Het was super bij jullie we hebben er allemaal enorm van genoten”.

28 mei 2018

“Ja was leuk en gezellig. Lekker buiten gegeten, gespeeld en tot laat de nodige drankjes 😉 Tot volgende keer ! “

25 mei 2018

“Ik heb alleen maar super enthousiaste feedback gekregen van iedereen. Ze vonden het hartstikke leuk en waren heel fanatiek! Het eten was ook heel gezellig en lekker. Kortom, we hebben echt een heel leuk event gehad.”

15 mei 2018

“Het was super! Iedereen heeft zich heel goed vermaakt. De service, gastvrijheid was uitstekend. Jeroen was onze contactpersoon, het was enorm fijn om met hem te schakelen! Ook de flexibiliteit was erg fijn! Volgend jaar komen we zeker weer maar dan zal het wel iets anders worden”.

20 april 2018

“Iedereen heeft genoten!! Was echt top geregeld. Alles liep vlot, iedereen was vriendelijk en het eten was goed. Mooie locatie hebben jullie! Kortom, perfect dagje! Bedankt! Hoop dat de jongens niet al te erg waren…”

20 april 2018

“We hebben het heel erg leuk gehad vrijdag! Alles is goed verlopen en de Table Soccer was ook een succes. Het buffet en de ijskar waren ook super goed geregeld.  We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Bedankt voor de goede organisatie en de leuke avond!”

6 april 2018

“Het was ontzettend gezellig en heel erg goed geregeld; wat dat betreft complimenten aan ‘gastheer’ René en zijn assistenten. Tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve geluiden gehoord.”

4 april 2018

“Super bedankt voor de goede zorgen afgelopen vrijdag tijdens het Derks & Derks Beachvolleybal event. Het was allemaal weer prima verzorgd als altijd. De deelnemers waren ontzettend enthousiast, mede dankzij jullie leuke en vriendelijke team. Top, we zullen volgend jaar zeker terugkomen!”

23 maart 2018

“Wat een mooie locatie hebben jullie. De veilingzaal sprak iedereen aan. Ook grote complimenten aan jullie hands-on instelling!”

27 januari 2018

“Gisterenavond was alles weer top geregeld. Goede verzorging en een prima bbq arrangement. Ik heb begrepen dat een van mijn collega’s al een reservering heeft gedaan met zijn winkel!”

26 januari 2018

“Afgelopen donderdag was fantastisch. En ook wat jullie georganiseerd hadden was perfect. Eten prima, leuke dame achter de bar. Dikke pluim voor iedereen !!”

25 januari 2018

“Het was super geslaagd. Ik heb alleen maar lovende reacties gekregen dus dat is positief. Er zijn veel foto’s genomen dus wij kunnen terugkijken op een geslaagd personeelsuitje. Nogmaals bedankt.”

25 januari 2018

“We vonden het feest zeer geslaagd en persoonlijk was ik echt onder de indruk van de aankleding en het ijs! Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen, dus ik denk wel dat we kunnen stellen dat het een succes was.”

22 december 2017

“Erg geslaagd! Gastvrije sfeer, goede hapjes en niet te kort aan drank. Zeker voor herhaling vatbaar!”

22 december 2017

“Ons uitje bij The Beach was (zoals verwacht) erg geslaagd! Het volleyballen was gezellig en het eten was top! Geen op/aanmerking dus, maar wel onze complimenten! Leuk om iedereen ook weer even gezien te hebben!”

15 december 2017

“Was helemaal top, iedereen was zeer enthousiast. Bedankt voor de goede zorgen. Fijne feestdagen.”

13 december 2017

“We hebben een erg leuke middag gehad en waren heel blij met de clinic van Sven. We hebben in ieder geval plannen om in de nabij toekomst een keer een veld te huren met een groepje. Bedankt!”

20 november 2017

“The party was a success. There were not so many people as we have predicted but anyway everyone had a great time. The food was delicious and it was enough for everyone. We would prefere the music to be little louder, but this is the only thing. We would like to thank you for cooperation and organization of this party for us.”

17 november 2017

“Ja het was weer een geslaagd toernooi, gezellig, sportief en creatief! De dames die het toernooi begeleidden, hebben de organisatie goed opgevangen😊 Dus inderdaad op naar volgend jaar!”

16 november 2017

“Ik vond het een ontzettend gaaf en gezellig event. Ik kon me er geen voorstelling van maken, dus het is erg goed uitgepakt en voorbijgevlogen.Volgend jaar weer!”

10 november 2017

“De berichten die ik heb ontvangen waren allemaal positief en zelf heb ik dit ook zo ervaren. Het contact ter plaatse verliep goed en iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het programma zat goed in elkaar en was zeer vermakelijk en het eten heeft mij goed gesmaakt. Al met al was het goed verzorgd en hebben wij een zeer geslaagde dag beleefd”.

10 november 2017

“Ik wilde jullie bij deze nog bedanken voor het goede en leuke programma dat jullie voor ons hebben opgesteld tijdens ons afdelingsuitje. Daarnaast was het eten en de bittergarnituur ook lekker. Wij hebben het leuk gehad en wie weet komen we nog is terug, ook zal ik het aanraden aan andere bedrijven en/of collega’s”.

7 november 2017

“We hebben het ontzettend leuk gehad! Was allemaal goed geregeld en de robinson was echt super leuk om te doen. Ook het eten was top! Ik kreeg alleen maar positieve reacties van alle deelnemers. Bedankt voor de fijne samenwerking”

4 november 2017

“Het was fantastisch. Buffet was genoeg en in orde, ik heb alleen maar complimenten gekregen. Binnenkort gaan we weer de jaarkalender maken, dan zal ik de datum doorgeven, want dat we volgend jaar weer komen is zeker”.

3 november 2017

“Het was zeker een groot succes. Mensen waren tevreden over de inhoud, de locatie en de service. Vond dat jullie heel goed meedachten, goed waren voorbereidt. Dingen waren iets anders dan wij van te voren hadden doorgesproken, maar het pakte daardoor juist beter uit. De mannen speelden goed in op vragen en waren klantvriendelijk. Het volleyballen veel heel goed in de smaak, men was actief bezig. Heel fijn dat Sven dit stuk op zich wilde nemen, daardoor liep het als een trein. Dank daarvoor!”

2 november 2017

“Afgelopen donderdag 26 oktober hebben wij het heel leuk gehad in The Beach. Mede dankzij jullie hebben wij haar een bijzondere en mooie jubileumviering kunnen geven, waarvoor dank. In het bijzonder een extra dank voor de medewerkster die ons heeft geholpen in de zaal.”

26 oktober 2017

“Het was super, ik wil jullie ook bedanken voor de goede service. Iedereen vond het hartstikke leuk! Altijd spannend hoe zo een grote groep reageert maar ze vonden het super leuk.”

19 oktober 2017

“I’d like to shout a BIG thank you to the entire team who ensure all went great, they showed us around and were prompt in every request. During dinner, and excuse me for not remembering his name, the gentleman who served us was EXCELLENT!! Fast to meet every expectations, great sense of humor and made us feel very welcomed! We all had such a great time and we’ll make sure to spread the word to family and friends! Thanks to you for arranging and your crew it is a team outing to remember! We’ll be in touch for future evenings out.”

19 oktober 2017

“Wij hebben donderdag weer (zoals gebruikelijk) een fantastische dag gehad! Het enige wat mij iets tegenviel (dat vind ik al wel een groot woord, maar ik had er meer van verwacht) was de opkomst op de afterparty. Wij hebben een behoorlijk aantal kaarten verkocht aan niet-volleyballers, maar daarvan is uiteindelijk maar een klein deel gekomen. Los daarvan, had het niet mooier kunnen zijn. “

12 oktober 2017

“Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. De sfeer was goed, de locatie gezellig, eten was goed. Ik heb geen op- en aanmerkingen. Iedereen heeft een leuke en gezellige middag gehad. Het scheelde mij heel veel werk, wat nu heel goed uitkwam. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik neem contact op zodra we weer een datum weten volgend jaar.”

11 oktober 2017

“Wij hebben een zeer geslaagd toernooi kunnen spelen en achteraf weer heerlijk gegeten. Volgend jaar onze 10e editie, dus dan komen we zeker weer terug om een leuk feestje te vieren :)”

10 oktober 2017

“Wat ik van iedereen begrepen heb was het een geslaagd  gebeuren. Het varen was wat minder door het weer, maar we hebben inderdaad wel gevaren. De bediening en evenementen mannen waren super! Zij regelden alles top. Eten was ook top hoorde ik.”

07 oktober 2017

“Dank voor je bericht. Ja we hebben een leuke dag gehad, de locaties voor het ochtend gedeelte en middag gedeelte zagen er prima uit. De lunch was prima verzorgd, complimenten over gekregen en de pubquiz en de beachtennis clinic waren een succes. Afsluiting met borrelhapjes ging ook prima.We hebben in ieder geval wel een hele leuke, bijzondere dag gehad, dank jullie wel voor de locatie/organisatie”!

08 oktober 2017

“We hebben een heerlijke avond gehad. Alles was zeer goed georganiseerd, het hamburgerbuffet viel bij iedereen zeer goed in de smaak, het toernooi is goed verlopen en ook de DJ aan het einde van de avond was top! Kortom alles liep op rolletjes.”

06 oktober 2017

“We hebben het super gehad, iedereen was echt laaiend enthousiast!”

04 oktober 2017

“Het was helemaal te gek, onze dank hiervoor! De sfeer, het toernooi, het eten, het totale plaatje was helemaal top! De feestavond met de band was ook geweldig! Nogmaals bedankt en wellicht tot gauw!”

22 september 2017

“Was een zeer geslaagde dag! Allemaal leuke en positieve reacties mogen ontvangen gisteren en vandaag (nog geen enkel minpunt gehoord). Echt heel erg fijn”.

21 september 2017

“We vonden het fantastisch vrijdag! Sven heeft ons heel leuk begeleid en we hebben het reuze naar ons zin gehad. Omdat we allemaal zo enthousiast meededen, hebben we de rest van het weekend wel rondgelopen met gigantische spierpijn (nog steeds eigenlijk 😃). Dus als ik een tip mag meegeven voor de normaal gesproken niet zo sportieve mensen onder ons, is het wellicht een warming up alvorens er gestart wordt met de activiteiten. Voor de rest super en we komen graag nog een keer terug”.

15 september 2017

“Het teamuitje was zeer geslaagd. We hebben echt keihard gelachen allemaal met die spelletjes. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen dan wordt. Het eten was heerlijk en goedverzorgd. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van de collega’s! Bedankt voor de gezellige middag/avond”.

15 september 2017

“Het volleybaltoernooi is wederom perfect verlopen. Alles was zeer goed georganiseerd. Ik hoor hier uitsluitend positieve berichten. Bedankt voor de organisatie en tot volgend jaar”.

15 september 2017

“We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad gister. De spellen waren erg leuk en zeker ook geschikt voor de teambuilding. Stefan was een ontzettend leuke spontane begeleider en Esther ging daar leuk in mee. Wel was het jammer dat ze het aantal groepen niet juist hadden doorgekregen waardoor ze in eerste instantie niet genoeg spellen hadden en nog 1 begeleider erbij was denk ik beter geweest. Maar desalniettemin hebben we allemaal onwijs genoten. Het eten was erg smakelijk en er was genoeg voor iedereen. Vooral de ijskar was een publiekstrekker. Ook het personeel achter de bar was zeer vriendelijk en met name de dame die volgens mij gister voor het eerst was liep de benen uit haar lijf om iedereen voortdurend te voorzien van een drankje. Complimenten!

Kortom absoluut voor herhaling vatbaar en ik heb in de toekomst een goede tip voor andere afdelingen die een teambuilding moeten organiseren. Namens onze hele afdeling ontzettend bedankt voor de onvergetelijke dag!”

14 september 2017

“Er was echt een mooie opkomst en een goede enthousiaste sfeer. Alles door jullie netjes geregeld en verzorgd. Super hoor, we waren/zijn heel blij met jullie! Dank je wel”.

14 september 2017

“Ik kan maar 1 ding zeggen, het was geweldig!!! Erg goede feedback gekregen van iedereen en het eten was super.

Wat mij betreft tot snel”.

9 september 2017

“Wat voor mij als organisator fijn was, is hoe relaxed iedereen was. Door alle veranderingen op het laatste moment waren van 2 mensen de dieet wensen niet doorgegeven en daar werd ter plekke een goede oplossing voor geregeld. Helemaal top. Het volleybal was leuk en door de workshop naast het veld te doen kon iedereen er wat van meekrijgen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde ochtend bij The Beach. Bedankt”.

25 augustus 2017

“We zijn heel tevreden, was een top dag!
Ons eigen programma verliep zoals we voor ogen hadden en er was een hele leuke sfeer. Daar hebben jullie een hele mooie bijdrage aan geleverd! Goed gastheerschap, mee- en vooruitdenken, oplossen, echt een groot compliment aan jullie!
Graag tot een volgende keer!

“Ik vond het super geregeld! Goede sfeer, accommodatie is prima. Eten was goed, drankjes werden steeds aangevuld. En het beachvolleyballen vond ik erg leuk, de clinic van Sven was goed omdat we daarin tips kregen hoe te moeten volleyballen, waar op te letten. Beachvolleyballen zelf was top, aantal partijen, wedstrijdelement, super!
De presentatie van Sven paste ook goed op ons verhaal, sporten en het willen scoren gaan prima samen, dit was een goede match! 

“Het evenement was prima georganiseerd. Vooraf was er veel ruimte om onze wensen te bespreken en in de aanloop naar het evenement toe was er ook veel gelegenheid om nog even te klankborden of vragen te stellen. De lijnen waren kort en dat werkte erg prettig!
De begeleiding van de mensen van The Beach tijdens het event zelf was erg fijn en professioneel. We hoefden zelf nergens meer aan te denken.
Al met al prima geregeld en verzorgd, onze complimenten!
Zeer bedankt voor alle goede zorgen.

“Ik denk dat ik namens de hele groep spreek als ik zeg: we hebben een onwijze leuke middag gehad. Het programma was prima geschikt voor alle collega’s mee te kunnen doen. De Robinson-competitie was zeer geslaagd!!!

Hartelijk dank ook voor de inzet van alle instructeurs en jouw collega’s van The Beach!

“Langs deze weg wil ik iedereen van jullie, en in het bijzonder Jeroen, bedanken die heeft bijgedragen aan ons geweldige bedrijfsfeest. Wij hebben in ieder geval onwijs genoten en alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd!

“Mede door jullie uitstekende service en locatie en prima personeel is het een niet te vergeten avond geworden. Het buffet was prima verzorgd en meer dan voldoende. Ook een pluim voor de dame die zich over ons ontfermde die avond , erg service-minded en leuk.

Veel complimenten ontvangen over de locatie en verzorging en natuurlijk de organisatie en al met al een meer dan prima avond en wellicht voor herhaling vatbaar..”

“Het was weer een geslaagd evenement. Iedereen was blij en vond het erg leuk. Het was door jullie ook weer zeer goed geregeld. Goede ontvangst en regelmatig werd er gevraagd of ik nog iets nodig had en of alles goed ging. De bittergarnituren waren weer heerlijk en ze werden zelfs rondgedeeld!

Kortom…..prima service en volgend jaar zijn we er gewoon weer!!

“Wij vonden het een geslaagde middag/ avond. Iedereen deed leuk mee met het beach volleyballen en het eten smaakte goed. Heb niet gehoord of er mensen waren die spierpijn hadden, zullen ze stiekem denk ook niet vertellen. Jullie ook bedankt voor het organiseren.”

“Het is hartstikke goed gegaan gisteren. Hartelijk dank voor de goede zorg en gastvrijheid. De sate, spareribs en salades zijn goed genuttigd, de drank heeft rijkelijk gevloeid en iedereen was super enthousiast over het toernooi (de gasten wisten nl. niet wat we gingen doen) en hebben fanatiek meegedaan. Al met al hebben wij een zeer geslaagde avond gehad, waarvoor dank.

Ik zal jullie zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar een activiteit.”

“Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Wij/jullie hebben veel complimentjes gehad. Bij deze ook een grote pluim voor Ronald. Super ontspannen en flexibel.”

“Het was een hartstikke gezellige avond. Veel reacties, ter plekke al, van mensen die het erg leuk vonden.

Kwam mede door de soepele samenwerking met jullie! Goed hoe jouw mensen pro actief te werk gaan – even stoelen bijhalen toen daarmee geschoven werd, als we iets vroegen werd dat direct geregeld, er werd goed opgelet. En iedereen was vrolijk én straalde een heerlijke rust uit. Daarbij was het eten heel lekker, ook dat hoorden we van onze collega’s.

Kortom, echt een heel fijne avond.”

 

“SUPER !!!!!!!

Hele goede reacties en unieke ervaring, gewoon een goede combinatie van cocktail, hapjes, volleybal, gein trappen en goed eten!”

 

“Het feest was helemaal geweldig.
Iedereen heeft genoten van de avond.
Voor sommige was het iets te lang, maar de opzet was geweldig.
Extra dank voor alle beach medewerkers, die deze avond echt compleet hebben gemaakt!”

“We hebben echt een goede dag gehad bij The Beach. De clinic was duidelijk, werd enthousiast verteld en leuk gedaan door de trainer.”

“Het was een hele geslaagde middag/avond en we hebben echt veel positieve reacties gekregen van de groep.”

“We kunnen terugkijken op een geslaagd feest en wil namens ons iedereen bedanken, van de Bar, Nick en Bas en Leon, de DJ en uiteraard ook de mensen in de Keuken.”

“Het was een geslaagde dag. Het was leuk om een goede begeleider, Bas, te hebben die de groep in actie bracht.”

“Precies op tijd kwamen jullie met de bittergarnituren, de drankjes rondom de bak waren ook perfect geregeld. Ik heb nog nooit een politie groep meegemaakt die niet iets te klagen had over het eten!”

“Everything was great, we had a super productive day. Would love to play some beachvolleyball next time we visit.”