Reacties bedrijven

Reacties bedrijven

The Beach verzorgt ruim 800 events op jaarbasis. Voor grote en kleine bedrijven, particulieren en kinderen. Hieronder een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen van verschillende bedrijven.

“We vonden het fantastisch vrijdag! Sven heeft ons heel leuk begeleid en we hebben het reuze naar ons zin gehad. Omdat we allemaal zo enthousiast meededen, hebben we de rest van het weekend wel rondgelopen met gigantische spierpijn (nog steeds eigenlijk 😃). Dus als ik een tip mag meegeven voor de normaal gesproken niet zo sportieve mensen onder ons, is het wellicht een warming up alvorens er gestart wordt met de activiteiten. Voor de rest super en we komen graag nog een keer terug”.

15 september 2017

“We hebben het allemaal ontzettend naar ons zin gehad gister. De spellen waren erg leuk en zeker ook geschikt voor de teambuilding. Stefan was een ontzettend leuke spontane begeleider en Esther ging daar leuk in mee. Wel was het jammer dat ze het aantal groepen niet juist hadden doorgekregen waardoor ze in eerste instantie niet genoeg spellen hadden en nog 1 begeleider erbij was denk ik beter geweest. Maar desalniettemin hebben we allemaal onwijs genoten. Het eten was erg smakelijk en er was genoeg voor iedereen. Vooral de ijskar was een publiekstrekker. Ook het personeel achter de bar was zeer vriendelijk en met name de dame die volgens mij gister voor het eerst was liep de benen uit haar lijf om iedereen voortdurend te voorzien van een drankje. Complimenten!

Kortom absoluut voor herhaling vatbaar en ik heb in de toekomst een goede tip voor andere afdelingen die een teambuilding moeten organiseren. Namens onze hele afdeling ontzettend bedankt voor de onvergetelijke dag!”

14 september 2017

“Er was echt een mooie opkomst en een goede enthousiaste sfeer. Alles door jullie netjes geregeld en verzorgd. Super hoor, we waren/zijn heel blij met jullie! Dank je wel”.

14 september 2017

“Ik kan maar 1 ding zeggen, het was geweldig!!! Erg goede feedback gekregen van iedereen en het eten was super.

Wat mij betreft tot snel”.

9 september 2017

“Wat voor mij als organisator fijn was, is hoe relaxed iedereen was. Door alle veranderingen op het laatste moment waren van 2 mensen de dieet wensen niet doorgegeven en daar werd ter plekke een goede oplossing voor geregeld. Helemaal top. Het volleybal was leuk en door de workshop naast het veld te doen kon iedereen er wat van meekrijgen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde ochtend bij The Beach. Bedankt”.

25 augustus 2017

“We zijn heel tevreden, was een top dag!
Ons eigen programma verliep zoals we voor ogen hadden en er was een hele leuke sfeer. Daar hebben jullie een hele mooie bijdrage aan geleverd! Goed gastheerschap, mee- en vooruitdenken, oplossen, echt een groot compliment aan jullie!
Graag tot een volgende keer!

“Ik vond het super geregeld! Goede sfeer, accommodatie is prima. Eten was goed, drankjes werden steeds aangevuld. En het beachvolleyballen vond ik erg leuk, de clinic van Sven was goed omdat we daarin tips kregen hoe te moeten volleyballen, waar op te letten. Beachvolleyballen zelf was top, aantal partijen, wedstrijdelement, super!
De presentatie van Sven paste ook goed op ons verhaal, sporten en het willen scoren gaan prima samen, dit was een goede match! 

“Het evenement was prima georganiseerd. Vooraf was er veel ruimte om onze wensen te bespreken en in de aanloop naar het evenement toe was er ook veel gelegenheid om nog even te klankborden of vragen te stellen. De lijnen waren kort en dat werkte erg prettig!
De begeleiding van de mensen van The Beach tijdens het event zelf was erg fijn en professioneel. We hoefden zelf nergens meer aan te denken.
Al met al prima geregeld en verzorgd, onze complimenten!
Zeer bedankt voor alle goede zorgen.

“Ik denk dat ik namens de hele groep spreek als ik zeg: we hebben een onwijze leuke middag gehad. Het programma was prima geschikt voor alle collega’s mee te kunnen doen. De Robinson-competitie was zeer geslaagd!!!

Hartelijk dank ook voor de inzet van alle instructeurs en jouw collega’s van The Beach!

“Langs deze weg wil ik iedereen van jullie, en in het bijzonder Jeroen, bedanken die heeft bijgedragen aan ons geweldige bedrijfsfeest. Wij hebben in ieder geval onwijs genoten en alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd!

“Mede door jullie uitstekende service en locatie en prima personeel is het een niet te vergeten avond geworden. Het buffet was prima verzorgd en meer dan voldoende. Ook een pluim voor de dame die zich over ons ontfermde die avond , erg service-minded en leuk.

Veel complimenten ontvangen over de locatie en verzorging en natuurlijk de organisatie en al met al een meer dan prima avond en wellicht voor herhaling vatbaar..”

“Het was weer een geslaagd evenement. Iedereen was blij en vond het erg leuk. Het was door jullie ook weer zeer goed geregeld. Goede ontvangst en regelmatig werd er gevraagd of ik nog iets nodig had en of alles goed ging. De bittergarnituren waren weer heerlijk en ze werden zelfs rondgedeeld!

Kortom…..prima service en volgend jaar zijn we er gewoon weer!!

“Wij vonden het een geslaagde middag/ avond. Iedereen deed leuk mee met het beach volleyballen en het eten smaakte goed. Heb niet gehoord of er mensen waren die spierpijn hadden, zullen ze stiekem denk ook niet vertellen. Jullie ook bedankt voor het organiseren.”

“Het is hartstikke goed gegaan gisteren. Hartelijk dank voor de goede zorg en gastvrijheid. De sate, spareribs en salades zijn goed genuttigd, de drank heeft rijkelijk gevloeid en iedereen was super enthousiast over het toernooi (de gasten wisten nl. niet wat we gingen doen) en hebben fanatiek meegedaan. Al met al hebben wij een zeer geslaagde avond gehad, waarvoor dank.

Ik zal jullie zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar een activiteit.”

“Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Wij/jullie hebben veel complimentjes gehad. Bij deze ook een grote pluim voor Ronald. Super ontspannen en flexibel.”

“Het was een hartstikke gezellige avond. Veel reacties, ter plekke al, van mensen die het erg leuk vonden.

Kwam mede door de soepele samenwerking met jullie! Goed hoe jouw mensen pro actief te werk gaan – even stoelen bijhalen toen daarmee geschoven werd, als we iets vroegen werd dat direct geregeld, er werd goed opgelet. En iedereen was vrolijk én straalde een heerlijke rust uit. Daarbij was het eten heel lekker, ook dat hoorden we van onze collega’s.

Kortom, echt een heel fijne avond.”

 

“SUPER !!!!!!!

Hele goede reacties en unieke ervaring, gewoon een goede combinatie van cocktail, hapjes, volleybal, gein trappen en goed eten!”

 

“Het feest was helemaal geweldig.
Iedereen heeft genoten van de avond.
Voor sommige was het iets te lang, maar de opzet was geweldig.
Extra dank voor alle beach medewerkers, die deze avond echt compleet hebben gemaakt!”

“We hebben echt een goede dag gehad bij The Beach. De clinic was duidelijk, werd enthousiast verteld en leuk gedaan door de trainer.”

“Het was een hele geslaagde middag/avond en we hebben echt veel positieve reacties gekregen van de groep.”

“We kunnen terugkijken op een geslaagd feest en wil namens ons iedereen bedanken, van de Bar, Nick en Bas en Leon, de DJ en uiteraard ook de mensen in de Keuken.”

“Het was een geslaagde dag. Het was leuk om een goede begeleider, Bas, te hebben die de groep in actie bracht.”

“Precies op tijd kwamen jullie met de bittergarnituren, de drankjes rondom de bak waren ook perfect geregeld. Ik heb nog nooit een politie groep meegemaakt die niet iets te klagen had over het eten!”

“Everything was great, we had a super productive day. Would love to play some beachvolleyball next time we visit.”