Programma Blooming Beach

Blooming Beach Programma

Wat kan je allemaal doen in The Beach van 15 tot en met 18 maart?

Blooming Beach Aalsmeer

De FIVB Beachvolleybal World Tour is de hoofdact van Blooming Beach Aalsmeer.
Maar er is nog veel meer te doen!

Kick-Off Aalsmeer Flower Festival 4 dagen lang!
Hal 3 van The Beach zal omgetoverd worden tot een binnentuin waar alle grote bloemen en planten handelaren de nieuwste trends zullen showen aan het publiek. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten met onder andere de Hane Ike battles op zaterdag en zondag.

Ondernemers van Aalsmeer
Donderdag 15 maart is de dag van de ondernemer. Verschillende bijeenkomsten met als klapper de ondernemersbijeenkomst in de veilingzaal met als thema “Ondernemen is Topsport”. Verschillende sprekers waaronder Olympier en technisch directeur van de Nevobo Bram Ronnes.

Kidsprogramma op zondag!
Zondag 18 maart zijn de finales van de World Tour en is er in hal 1 weer volop ruimte voor de kids om ook lekker te sporten! Entree voor kids onder de 12 jaar is gratis.

Aalsmeer Roest Niet Inschrijving op zondag!
Zondag 18 maart om 13:00 uur gaat de inschrijving van Aalsmeer Roest Niet 2018 van start! Zorg dat je op tijd bent en pak daarna de finales van de World Tour mee!

Blooming Beach Aalsmeer - A Booming Event

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

15 mei 2018

9 juni – Sportmiddag

26 april 2018

16 juni – Back In Time

DANCE CLASSICS PARTY – THE BEST DISCO IN TOWN Wat: Back in Time – De Reünie Wanneer: zaterdag 16 juni 2018 vanaf 21:00 uur Waar: The Beach Aalsmeer Waarom: Genieten van de goede oude tijd onder het genot van muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s and 00’s