Programma Blooming Beach

Blooming Beach Programma

Wat kan je allemaal doen in The Beach van 15 tot en met 18 maart?

Blooming Beach Aalsmeer

De FIVB Beachvolleybal World Tour is de hoofdact van Blooming Beach Aalsmeer.
Maar er is nog veel meer te doen!

Kick-Off Aalsmeer Flower Festival 4 dagen lang!
Hal 3 van The Beach zal omgetoverd worden tot een binnentuin waar alle grote bloemen en planten handelaren de nieuwste trends zullen showen aan het publiek. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten met onder andere de Hane Ike battles op zaterdag en zondag.

Ondernemers van Aalsmeer
Donderdag 15 maart is de dag van de ondernemer. Verschillende bijeenkomsten met als klapper de ondernemersbijeenkomst in de veilingzaal met als thema “Ondernemen is Topsport”. Verschillende sprekers waaronder Olympier en technisch directeur van de Nevobo Bram Ronnes.

Kidsprogramma op zondag!
Zondag 18 maart zijn de finales van de World Tour en is er in hal 1 weer volop ruimte voor de kids om ook lekker te sporten! Entree voor kids onder de 12 jaar is gratis.

Aalsmeer Roest Niet Inschrijving op zondag!
Zondag 18 maart om 13:00 uur gaat de inschrijving van Aalsmeer Roest Niet 2018 van start! Zorg dat je op tijd bent en pak daarna de finales van de World Tour mee!

Blooming Beach Aalsmeer - A Booming Event

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

19 februari 2018

2 april – Paasbrunch

Na de gezellige Kerstbrunch kunnen we met Pasen niet achterblijven. 2e Paasdag van 11:00-14:30 uur kunnen jullie met de hele familie komen genieten van een brunch bereid door onze chef. Er zal ook weer een kidsprogramma zijn, waarmee de kinderen lekker vermaakt worden! Meer informatie volgt snel, maar wil je er in ieder geval bij zijn? Reserveer dan snel via info@beach.nl of 0297-347444
6 februari 2018

15 t/m 18 maart – Blooming Beach Aalsmeer

Tijdens Blooming Beach Aalsmeer gaan 28 herenteams uit binnen- en buitenland de strijd om het goud met elkaar aan. Met topteams zoals Brouwer/Meeuwsen -het bronzen duo van de Olympische Spelen 2016- belooft het een spectaculair beachvolleybaltoernooi te worden. Ook wordt het startschot voor het Aalsmeer Flower Festival 2018 gegeven. Niet alleen wordt The Beach aangekleed met prachtige bloemsierkunst, ook zullen er verschillende evenementen rondom het beachvolleybal worden georganiseerd, zoals de Hana Ike Cup in het […]