Partners

Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!

Beach Partners en Sponsoren

‘Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!’ Dit is het motto waarmee The Beach al jaren werkt op weg naar nog meer sport, plezier en succes op het zand!
Dit kunnen wij niet alleen en daarom worden wij gesteund door partners en sponsoren die met hetzelfde enthousiasme onze passie ondersteunen!
beachpartners2015
beachhal3

“Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme”

19 jaar geleden zijn we zo gestart met The Beach. Met ondersteuning van heel veel mensen hebben we het concept kunnen uitbreiden naar 3 tropisch ingerichte beachhallen! Alle 3 de beachhallen zijn zo ontwikkeld om, naast beachvolleybal, ook andere beachsporten (rugby, handbal, korfbal, tennis, footvolley en soccer) te kunnen faciliteren.

Vanaf € 100,- kun je jouw eigen stukje strand leasen. Je wordt dan voor onbeperkte tijd de trotse partner van The Beach, met naamsvermelding op de website en in Beachhal 3. Daarnaast kun je 1x per jaar gebruik maken van de faciliteiten van The Beach.

Wil je als bedrijf je eigen stukje strand leasen dan kan dat voor € 250,-. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:
The Beach Irene van Uden
+31 (0)297- 347 444
irene@beach.nl

Meer weten over The Beach

Zo gezellig is het!

Foto's

what's new!

Laatste Nieuws

Like of volg ons!

Social media

23 maart 2017
Salsa Beach

17 april: Salsa @ The Beach

Op 2e Paasdag 17 april kunnen we weer lekker met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa Request @ The Beach! Om 19:00 gaan de deuren open en starten we met een workshop Bachata. Een avond vol heerlijke muziek, een gezellige sfeer en een tropische locatie. Wat wil je nog meer?
9 maart 2017

Beach Festival ’17!

THE BEACH, 21 JAAR The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is ook precies wat we gaan doen. Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van Beach Festival vol met sport, spel, feest en natuurlijk de beroemde Camping Swingelaar! Klik hier voor het hele programma en meld je aan op de Facebook-pagina om op […]