Partners

Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!

Beach Partners en Sponsoren

‘Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!’ Dit is het motto waarmee The Beach al jaren werkt op weg naar nog meer sport, plezier en succes op het zand!
Dit kunnen wij niet alleen en daarom worden wij gesteund door partners en sponsoren die met hetzelfde enthousiasme onze passie ondersteunen!
beachpartners2015
beachhal3

“Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme”

19 jaar geleden zijn we zo gestart met The Beach. Met ondersteuning van heel veel mensen hebben we het concept kunnen uitbreiden naar 3 tropisch ingerichte beachhallen! Alle 3 de beachhallen zijn zo ontwikkeld om, naast beachvolleybal, ook andere beachsporten (rugby, handbal, korfbal, tennis, footvolley en soccer) te kunnen faciliteren.

Vanaf € 100,- kun je jouw eigen stukje strand leasen. Je wordt dan voor onbeperkte tijd de trotse partner van The Beach, met naamsvermelding op de website en in Beachhal 3. Daarnaast kun je 1x per jaar gebruik maken van de faciliteiten van The Beach.

Wil je als bedrijf je eigen stukje strand leasen dan kan dat voor € 250,-. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:
The Beach Irene van Uden
+31 (0)297- 347 444
irene@beach.nl

Meer weten over The Beach

Zo gezellig is het!

Foto's

what's new!

Laatste Nieuws

Like of volg ons!

Social media

13 november 2017

26 december – Kerst Brunch Buffet

Wat gaan jullie doen met tweede Kerstdag? Bij The Beach wordt een leuk brunchbuffet georganiseerd tussen 11:00 en 14:30 uur. Er zijn veel luxe vlees en vis producten, maar ook zal er live cooking zijn waar wat gehaald kan worden. Er wordt ook aan de kinderen gedacht! Er zal namelijk een kidsprogramma zijn met een springkussen, schmink en vele spelletjes. Details: Lopend buffet Kidsprogramma met kidwatch, springkussen, schminken Volwassenen zijn €27,50 Kinderen van 4 tot […]
2 november 2017

28 november – Strand & Terrasbeurs

Op 28 november wordt er in The Beach een Strand en Terrasbeurs georganiseerd. Bezoekers kunnen zich hiervoor inschrijven via het contactformulier, de toegang is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar het wordt wel op prijs gesteld. www.destrandbeurs.nl/bezoekers Graag zien wij jullie in The Beach Aalsmeer!
1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]