Partners

Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!

Beach Partners en Sponsoren

‘Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!’ Dit is het motto waarmee The Beach al jaren werkt op weg naar nog meer sport, plezier en succes op het zand!
Dit kunnen wij niet alleen en daarom worden wij gesteund door partners en sponsoren die met hetzelfde enthousiasme onze passie ondersteunen!
beachpartners2015
beachhal3

“Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme”

19 jaar geleden zijn we zo gestart met The Beach. Met ondersteuning van heel veel mensen hebben we het concept kunnen uitbreiden naar 3 tropisch ingerichte beachhallen! Alle 3 de beachhallen zijn zo ontwikkeld om, naast beachvolleybal, ook andere beachsporten (rugby, handbal, korfbal, tennis, footvolley en soccer) te kunnen faciliteren.

Vanaf € 100,- kun je jouw eigen stukje strand leasen. Je wordt dan voor onbeperkte tijd de trotse partner van The Beach, met naamsvermelding op de website en in Beachhal 3. Daarnaast kun je 1x per jaar gebruik maken van de faciliteiten van The Beach.

Wil je als bedrijf je eigen stukje strand leasen dan kan dat voor € 250,-. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:
The Beach Irene van Uden
+31 (0)297- 347 444
irene@beach.nl

Meer weten over The Beach

Zo gezellig is het!

Foto's

what's new!

Laatste Nieuws

Like of volg ons!

Social media

20 september 2017

World Tour Beachvolleybal Aalsmeer

Van 25 tot en met 29 oktober vormt het indoor beach sportcentrum het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour, waar punten zijn te verdienen voor de olympische ranking en een toernooi dat deel uitmaakt van de EK-kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Zestien topteams uit het internationale beachvolleybalcircuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, het stempel World Tour en de perfecte omstandigheden […]
8 september 2017

27 oktober – Hippiemarkt World Tour editie

Na het succes van de Hippiemarkt op het surfeiland van Aalsmeer organiseert Direct Events in samenwerking met The Beach Aalsmeer een 3 daags indoor Hippiemarkt met ruim 50 kramen. Tijdens de indoor Hippiemarkt zal ook het World Tour* Beachvolleybal georganiseerd worden. Hier komen ruim 50 teams uit verschillende landen naar toe om de titel te bemachtigen. Kort om een hoop te beleven in het weekend van 27 tot en met 29 oktober in The Beach […]
1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]