Partners

Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!

Beach Partners en Sponsoren

‘Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme!’ Dit is het motto waarmee The Beach al jaren werkt op weg naar nog meer sport, plezier en succes op het zand!
Dit kunnen wij niet alleen en daarom worden wij gesteund door partners en sponsoren die met hetzelfde enthousiasme onze passie ondersteunen!
beachpartners2015
beachhal3

“Niets geweldigs is ooit bereikt zonder enthousiasme”

19 jaar geleden zijn we zo gestart met The Beach. Met ondersteuning van heel veel mensen hebben we het concept kunnen uitbreiden naar 3 tropisch ingerichte beachhallen! Alle 3 de beachhallen zijn zo ontwikkeld om, naast beachvolleybal, ook andere beachsporten (rugby, handbal, korfbal, tennis, footvolley en soccer) te kunnen faciliteren.

Vanaf € 100,- kun je jouw eigen stukje strand leasen. Je wordt dan voor onbeperkte tijd de trotse partner van The Beach, met naamsvermelding op de website en in Beachhal 3. Daarnaast kun je 1x per jaar gebruik maken van de faciliteiten van The Beach.

Wil je als bedrijf je eigen stukje strand leasen dan kan dat voor € 250,-. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:
The Beach Irene van Uden
+31 (0)297- 347 444
irene@beach.nl

Meer weten over The Beach

Zo gezellig is het!

Foto's

what's new!

Laatste Nieuws

Like of volg ons!

Social media

26 mei 2017

17 Juni: Bloemenbal

Op zaterdag 17 juni organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia het Bloemenbal in The Beach als onderdeel van het Aalsmeerse Flower Festival. Zowel voor ’s avonds als overdag is er een programma ontworpen. Overdag staat het programma geheel in het teken van bloemen. Kinderen en volwassenen kunnen verschillende dingen knutselen van bloemen zoals een bloemenstukje of bloemensieraad. Het dagprogramma duurt van 11:00 – 17:00. Het avondprogramma start vanaf 18:00 met een heerlijk diner en een spetterend optreden van […]
28 april 2017

Beach Club Market

Speciaal op Moederdag organiseert The Beach een gezellige indoor én outdoor market voor het hele gezin! Vol beauty, lifestyle en fashion. Voor de kids is er genoeg te doen op de buitenvelden van The Beach zoals een demo van Yogaletta, er kan geschminkt worden en er zijn ook diverse kraampjes aanwezig met kinderkleding! Ook voor de moeders is er genoeg te zien. Zij kunnen genieten van speciale borrelplanken en een glaasje Prosecco en ondertussen rondwandelen […]