Partners

Teamwork makes the dream work!

Beach Partners en Sponsoren

The Beach al jaren werkt op weg naar nog meer sport, plezier en succes op het zand!
Dit kunnen wij niet alleen en daarom worden wij gesteund door partners en sponsoren die met hetzelfde enthousiasme onze passie ondersteunen!
beachpartners2015
beachhal3

Teamwork makes the dream work

The Beach Aalsmeer is 21 jaar geleden gestart. Door de steun van onze partners en sponsoren is The Beach inmiddels veel meer dan alleen zand. We hebben 2 tropisch ingerichte hallen waar je kunt sporten, vergaderen en feesten.

Draag jij The Beach ook een warm hart toe? Word dan sponsor!
Vanaf €100.- kun je al jouw eigen stukje strand leasen. Je wordt dan voor onbeperkte tijd trotse partner van The Beach. We vermelden je op onze website en je mag 1x per jaar gebruik maken van onze faciliteiten. Ook bedrijven kunnen sponsor worden. Vanaf €250 lease je als bedrijf al een stukje strand, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Heb je interesse?
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden:

The Beach
Irene van Uden
+31(0)297-347444
irene@beach.nl

Meer weten over The Beach

Zo gezellig is het!

Foto's

what's new!

Laatste Nieuws

Like of volg ons!

Social media

6 februari 2018

15 t/m 18 maart – Blooming Beach Aalsmeer

Tijdens Blooming Beach Aalsmeer gaan 28 herenteams uit binnen- en buitenland de strijd om het goud met elkaar aan. Met topteams zoals Brouwer/Meeuwsen -het bronzen duo van de Olympische Spelen 2016- belooft het een spectaculair beachvolleybaltoernooi te worden. Ook wordt het startschot voor het Aalsmeer Flower Festival 2018 gegeven. Niet alleen wordt The Beach aangekleed met prachtige bloemsierkunst, ook zullen er verschillende evenementen rondom het beachvolleybal worden georganiseerd, zoals de Hana Ike Cup in het […]
18 januari 2018

21 jan – AJAX vs FEYENOORD

Wie zien wij aankomende zondag tijdens Ajax – Feyenoord bij ons in de bar? De wedstrijd is LIVE te zien op groot scherm onder het genot van een lekker biertje/wijntje/frisje of iets anders natuurlijk! Om 14:30 uur begint de game, maar zorg dat je er wat eerder bent!
1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]