Particulier

Voor een verjaardag, jubileum, familiereünie, bruiloft, receptie of vrijgezellenfeest!

Familie uitjes @ The Beach

IMG-20131118-WA0010
IMG_7476

Vier het bij The Beach!

Op zoek naar een gezellige en verrassende locatie voor een familie uitje, familiefeestje, verjaardag, jubileum, familiereünie, bruiloft, receptie of vrijgezellenfeest? Bij The Beach verzorgen wij familie uitjes voor grote groepen en kleine groepen voor elke gelegenheid, voor jong en oud.

Sportieve en gezellige familie-uitjes

Samen sporten op het zachte zand? Bij de grootste in- en outdoor strandlocatie van Nederland is dit altijd een doorslaand succes. Of je nu gaat beachvolleyballen of footvolley gaat spelen. Trakteer je familie en vrienden op een unieke dag op het strand (met goed weer garantie!).

Heb je geen zin om te sporten?
Kies dan voor één van onze speciale party arrangementen. De party arrangementen zijn zeer geschikt voor gezellige borrels en recepties. Kortom, voor een leuk familie uitje kun je altijd terecht bij The Beach.

Vraag onze adviseurs naar alle mogelijkheden!

Ik wil meer informatie over

Familie Arrangementen

Zo gezellig is het!

Foto's

Zo gezellig is het!

What's new

Like of volg ons!

Social media

1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]