Jubileum

Familie evenement vieren?

Jubileum

Familie evenement vieren? Iedere familie of vriendengroep heeft wel eens iets te vieren vanwege een speciale gelegenheid. Of dat nou een kinderfeestje of verjaardag is, een jubileum, familie-reünie of zelfs een huwelijk, receptie of vrijgezellenavond, The Beach is de perfecte locatie voor iedere familie-gelegenheid.

Vier je jubileum bij The Beach!

Verjaardag of familie evenement zoals een reünie of jubileum vieren? Dat kan in The Beach. Het mooie is dat je in The Beach zowel bij goed weer als bij slecht weer jouw verjaardag kan vieren. Bij mooi weer vier je het gewoon buiten op het terras in het zonnetje met uitzicht op één van onze outdoor beach courts. Bij slecht weer verkas je gewoon naar binnen naar onze gezellige Beachbar of naar een terras rond de indoor beach courts.

Voor deze evenementen hebben we een paar mooie, unieke en authentieke feestzalen voor jouw beschikbaar! In combinatie met een heerlijk borrelarrangement wordt het sowieso een geslaagd feestje.

Bel voor meer informatie of om te reserveren naar 0297-347444 of stuur ons even een mailtje naar info@beach.nl

See you @ The Beach!

Ook een jubileum te vieren?

Zo gezellig is het!

Foto's

Zo gezellig is het!

What's new

Like of volg ons!

Social media

1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]