Footvolley

Sporten in The Beach

Footvolley

DSC05317
DSC02810

Footvolley, in de volksmond vaak Voetvolley genoemd, is een spectaculaire en zeer technische sport. Vanaf woensdag 9 oktober 2013 is Footvolley Amsterdam begonnen met het verzorgen van indoor footvolley trainingen bij The Beach in Aalsmeer. De training bestaat uit 1,5 uur training onder leiding van een ervaren trainer van Footvolley Amsterdam.

Meer informatie kan je opvragen via:  rick@footvolleyamsterdam.nl

Zelf Footvolley spelen? Huur nu een veldje bij The Beach en ga  zelf aan de slag met Footvolley!

Veldverhuur vanaf

25,00

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

23 maart 2017
Salsa Beach

17 april: Salsa @ The Beach

Op 2e Paasdag 17 april kunnen we weer lekker met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa Request @ The Beach! Om 19:00 gaan de deuren open en starten we met een workshop Bachata. Een avond vol heerlijke muziek, een gezellige sfeer en een tropische locatie. Wat wil je nog meer?
9 maart 2017

Beach Festival ’17!

THE BEACH, 21 JAAR The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is ook precies wat we gaan doen. Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van Beach Festival vol met sport, spel, feest en natuurlijk de beroemde Camping Swingelaar! Klik hier voor het hele programma en meld je aan op de Facebook-pagina om op […]