ClubUitje @ The Beach

The Beach, voor een compleet ClubUitje!

ClubUitje

Het indoor strand van The Beach is de ideale locatie voor indoor beachsporten zoals beachvolleybal. Met twee ingerichte hallen met in totaal zes vloerverwarmde beachvolleybal courts en in de zomer twee outdoor beach courts is The Beach de beste indoor strandlocatie voor iedere beach sport of strandsport.
2018-02 Clubuitje JPEG

Beachvolleybal en meer…

Clubuitje @ The Beach

Gaat de voetbalwedstrijd weer niet door? Is de tennistraining weer afgelast? Ligt er sneeuw op het rugbyveld? Maar wil jij toch met je team een leuke middag hebben? Kom dan genieten van het zand tussen de tenen en lekker binnen sporten! Het Clubuitje is namelijk heel geschikt voor sport clubs en teams!

Voor €17,50 inclusief BTW mogen jullie 1 uur lang een Beachsport beoefenen en kunnen jullie afsluiten met een burgerbuffet!!

Voor meer informatie, beschikbare data en reserveren via 0297-347444.

Meer sport arrangementen vanaf

34,50 p.p.

Zo gezellig is het!

Foto's

Zo gezellig is het!

What's new

Like of volg ons!

Social media

1 mei 2015

Maandtoernooi

Op zondag 3 mei wordt er een extra maandtoernooi georganiseerd! Het programma van deze zondag is als volgt: Van 10:00 tot 14:00 uur komen de 2×2 teams in actie. Vanaf 14:00 uur gaan de 4×4 teams spelen. Inschrijven kan vanaf nu! Meld je aan door een mail te sturen naar sportief@beach.nl en vermeld daarin je teamnaam, categorie en contactgegeven van de captain!
1 mei 2015

13e Regionale Bedrijven Beachvolleybal Toernooi (4 x 4)

Dit jaar organiseren wij de 13e editie van het Regionale Bedrijven Beachvolleybal Toernooi in The Beach! Op de dinsdag avonden in mei vinden de voorrondes en de finale van dit sportieve en gezellige evenement voor bedrijven plaats. De finale is op dinsdag 2 juni! Bedrijven Beachvolleybal Toernooi 2015 In dit toernooi strijden we in 3 voorrondes steeds met (max.) 18 bedrijven om een plaats op de finaleavond. Wanneer • dinsdag 12 mei 2015 19.00 – […]