Circus @ The Beach

Nieuw in The Beach!

Circus Tadaa @ The Beach

Wees creatief met je team, collega’s, vrienden of familie en wordt deel van het circus @ The Beach

Circus @ The Beach

Nieuw aangeboden workshop in The Beach: Zap circus

Dit is een energieke workshop van 2,5 uur. En het “zap” zegt alles. In 2,5 uur schieten de verschillende circustechnieken jullie om de oren.

Er worden meer technieken aangeboden dan de individuele deelnemer kan volgen. Zoals jongleren, goochelen, Chinese borden, diabolo en acrobatiek. Voortdurend moet er gekozen worden tussen de ene en de andere workshop. Wordt het koorddansen of touwtjespringen, goochelen of acrobatiek?

Na al die technieken te hebben uitgeprobeerd moet er weer gekozen worden, met welke circustechniek ga je optreden. Dan oefenen jullie voor de voorstelling en vlug door naar het verkleden en schminken. Verbaasd over hoe snel iedereen zo’n act kon maken kijkt jullie naar de voor elkaar gespeelde voorstelling. Iedereen kan dan heel andere en zeer onvermoede kanten van collega’s zien met wie misschien al jaren wordt samengewerkt.

Dit alles wordt begeleid door professionele docenten van Circus Tadaa!

Bel voor meer informatie en om te reserveren naar 0297-347444 of mail naar info@beach.nl

 

 

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


13 november 2017

26 december – Kerst Brunch Buffet

Wat gaan jullie doen met tweede Kerstdag? Bij The Beach wordt een leuk brunchbuffet georganiseerd tussen 11:00 en 14:30 uur. Er zijn veel luxe vlees en vis producten, maar ook zal er live cooking zijn waar wat gehaald kan worden. Er wordt ook aan de kinderen gedacht! Er zal namelijk een kidsprogramma zijn met een springkussen, schmink en vele spelletjes. Details: Lopend buffet Kidsprogramma met kidwatch, springkussen, schminken Volwassenen zijn €27,50 Kinderen van 4 tot […]
2 november 2017

28 november – Strand & Terrasbeurs

Op 28 november wordt er in The Beach een Strand en Terrasbeurs georganiseerd. Bezoekers kunnen zich hiervoor inschrijven via het contactformulier, de toegang is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar het wordt wel op prijs gesteld. www.destrandbeurs.nl/bezoekers Graag zien wij jullie in The Beach Aalsmeer!