Circus @ The Beach

Nieuw in The Beach!

Circus Tadaa @ The Beach

Wees creatief met je team, collega’s, vrienden of familie en wordt deel van het circus @ The Beach

CIRCUS@THEBEACH

Circus @ The Beach

Nieuw aangeboden workshop in The Beach: Zap circus

Dit is een energieke workshop van 2,5 uur. En het “zap” zegt alles. In 2,5 uur schieten de verschillende circustechnieken jullie om de oren.

Er worden meer technieken aangeboden dan de individuele deelnemer kan volgen. Zoals jongleren, goochelen, Chinese borden, diabolo en acrobatiek. Voortdurend moet er gekozen worden tussen de ene en de andere workshop. Wordt het koorddansen of touwtjespringen, goochelen of acrobatiek?

Na al die technieken te hebben uitgeprobeerd moet er weer gekozen worden, met welke circustechniek ga je optreden. Dan oefenen jullie voor de voorstelling en vlug door naar het verkleden en schminken. Verbaasd over hoe snel iedereen zo’n act kon maken kijkt jullie naar de voor elkaar gespeelde voorstelling. Iedereen kan dan heel andere en zeer onvermoede kanten van collega’s zien met wie misschien al jaren wordt samengewerkt.

Dit alles wordt begeleid door professionele docenten van Circus Tadaa!

Bel voor meer informatie en om te reserveren naar 0297-347444 of mail naar info@beach.nl

 

 

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


6 februari 2018

15 t/m 18 maart – Blooming Beach Aalsmeer

Tijdens Blooming Beach Aalsmeer gaan 28 herenteams uit binnen- en buitenland de strijd om het goud met elkaar aan. Met topteams zoals Brouwer/Meeuwsen -het bronzen duo van de Olympische Spelen 2016- belooft het een spectaculair beachvolleybaltoernooi te worden. Ook wordt het startschot voor het Aalsmeer Flower Festival 2018 gegeven. Niet alleen wordt The Beach aangekleed met prachtige bloemsierkunst, ook zullen er verschillende evenementen rondom het beachvolleybal worden georganiseerd, zoals de Hana Ike Cup in het […]
18 januari 2018

21 jan – AJAX vs FEYENOORD

Wie zien wij aankomende zondag tijdens Ajax – Feyenoord bij ons in de bar? De wedstrijd is LIVE te zien op groot scherm onder het genot van een lekker biertje/wijntje/frisje of iets anders natuurlijk! Om 14:30 uur begint de game, maar zorg dat je er wat eerder bent!