Circus @ The Beach

Nieuw in The Beach!

Circus Tadaa @ The Beach

Wees creatief met je team, collega’s, vrienden of familie en wordt deel van het circus @ The Beach

CIRCUS@THEBEACH

Circus @ The Beach

Nieuw aangeboden workshop in The Beach: Zap circus

Dit is een energieke workshop van 2,5 uur. En het “zap” zegt alles. In 2,5 uur schieten de verschillende circustechnieken jullie om de oren.

Er worden meer technieken aangeboden dan de individuele deelnemer kan volgen. Zoals jongleren, goochelen, Chinese borden, diabolo en acrobatiek. Voortdurend moet er gekozen worden tussen de ene en de andere workshop. Wordt het koorddansen of touwtjespringen, goochelen of acrobatiek?

Na al die technieken te hebben uitgeprobeerd moet er weer gekozen worden, met welke circustechniek ga je optreden. Dan oefenen jullie voor de voorstelling en vlug door naar het verkleden en schminken. Verbaasd over hoe snel iedereen zo’n act kon maken kijkt jullie naar de voor elkaar gespeelde voorstelling. Iedereen kan dan heel andere en zeer onvermoede kanten van collega’s zien met wie misschien al jaren wordt samengewerkt.

Dit alles wordt begeleid door professionele docenten van Circus Tadaa!

Bel voor meer informatie en om te reserveren naar 0297-347444 of mail naar info@beach.nl

 

 

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


26 april 2018

12 mei – Back In Time

DANCE CLASSICS PARTY – THE BEST DISCO IN TOWN Wat: Back in Time – De Reünie Wanneer: zaterdag 12 mei 2018 vanaf 21:00 uur Waar: The Beach Aalsmeer Waarom: Genieten van de goede oude tijd onder het genot van muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s and 00’s
16 april 2018

16 mei – Ibiza hoeden pimpen

Workshop Wednesday! De temperaturen stijgen, dus Summer is calling! Wat heb je dan nodig? JUIST – je eigen Ibiza hoed. Pimp daarom samen met ons je eigen Ibiza hoed! Iedereen krijgt een rieten hoed en kan beginnen met het pimpen in Ibiza stijl. Gebruik je creativiteit en de verschillende materialen om de hoed zo mooi mogelijk te maken. De workshop is compleet met een drankje en zal bij elkaar ongeveer 3 uur duren! De kaartverkoop […]