Verleng de zomer met de after summer deal!

Sportief bedrijfsuitje

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje voor een kleine of grote groep in de omgeving van Amsterdam? In het Indoor strand van The Beach in Aalsmeer (Noord-Holland), met acht overdekte beach courts en twee outdoor beach courts, kunnen we vele activiteiten aanbieden voor een sportief bedrijfsuitje, personeelsuitjes, teambuilding en bedrijfsevenementen.
Sportief bedrijfsuitje
Sportief bedrijfsuitje

Sportief bedrijfsuitje

Op het grootste indoor strand van Nederland kunnen wij vele activiteiten aanbieden voor een sportief bedrijfsuitje waarbij sportiviteit, samenwerking en plezier voorop staan.

Een sportief bedrijfsuitje is met zorg samengesteld en bestaat uit een sportieve activiteit (bijvoorbeeld beachvolleybal of beachgames) in onze tropische locatie gecombineerd met lekker eten, drinken en veel gezelligheid.

Neem een Springbreak @ The Beach!

It’s time to shine. Buiten is het nog koud en nat en de donkere dagen zijn nog niet voorbij. Maar iedereen kan wel weer wat zon gebruiken! Daarom is het tijd voor Springbreak bij The Beach! Dit all-inclusive beachevent geeft je het echte gevoel van een kleine zonnige vakantie voor jouw collega’s of relaties, ongeacht wat voor weer het buiten is.

Na het ontvangst in de Beach bar onder het genot van een drankje en kleine bite zullen jullie het zand in gaan waar de clinic beachvolleybal van een echte beachsport-professional plaats vindt. Wanneer jullie alle tips en tricks onder de knie hebben zal de strijd op de beker van start gaan. Na het toernooi zal het live cooking buffet open gaan op ons indoor beach terras, waar jullie kunnen genieten van een diversiteit aan kwaliteitsgerechten from All Around The World! Als smakelijke afsluiter stel je je eigen ijshoorn samen bij onze ijscokar!

Speciale aanbieding!

Boek nu jouw Springbreak bij The Beach voor maar €65,- p.p. (i.p.v. €72,50)!

Reserveer nu en vergeet je zonnebril niet mee te nemen!

Neem voor meer informatie of om te boeken contact op met onze event specialisten door te bellen met 0297-347 444 of mail naar sales@beach.nl

Ook zo toe aan een Springbreak?

65,00 p.p.

Springbreak @ The Beach!

Ontvangst in Beachbar
Bittergarnituur
Warming-up en instructie door beachpro
Beachvolleybal toernooi
Prijsuitreiking met beker
onbeperkt fris, bier, wijn, koffie en thee
Beachbuffet around The World in 2 days
Ijscokar

Meer weten over een sportief bedrijfsuitje?

thumbnail_SPRINGBREAK