Business

Bedrijfsuitje, Teambuilding of vergaderen?

Business @ The Beach

IMG_4971

The Beach is de locatie voor elk zakelijk evenement.  Of het nu gaat om een sportief bedrijfsuitje, teambuilding, vergaderen of om een relatiedag,  in de handelsgeest van de voormalige bloemenveiling van Aalsmeer is het altijd goed zaken doen.

Van een beachvolleybal clinic o.l.v. een van onze beachpro’s, tot de teamtraining ‘Hakken uit het Zand’  o.l.v. Geo van Dam. Van vergaderen op de authentieke veilingtribune tot een heerlijke barbecue op ons terras. Van een bedrijfsfeest met live band of DJ tot productpresentatie. Bij The Beach kan het allemaal!

Onze adviseurs stellen graag met jou een bedrijfsuitje of zakelijk evenement samen voor een onvergetelijke dag op onze unieke locatie!

Goede voorbereiding is het halve werk. Reservering daarom nu alvast je kerst- of nieuwjaarsborrel bij The Beach!

Zakelijke arrangementen vanaf

34,50 p.p.

Zo gezellig is het!

Foto's

nieuws!

What's new

Like of volg ons!

Social media

1 september 2017

FIVB World Tour* Aalsmeer

5 jaar geleden organiseerde The Beach voor de laatste keer een Europees Internationaal toptoernooi. In oktober 2017 gaan wij het nog een stapje groter aanpakken! Van 25 tot en met 29 oktober verwelkomen wij top heren en dames teams van over de hele wereld! Like ons event op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en save the date! Want dit top event mag je niet missen! Ook willen we jullie de […]
10 januari 2017

NK BEACH AALSMEER 2017 GROOT SUCCES!

Marloes Wesselink/Laura Bloem en Alexander Brouwer/Christiaan Varenhorst Nederlands kampioen indoor beachvolleybal! Foto: kickfotos.nl In een afgeladen indoor beachsportcentrum The Beach in Aalsmeer zijn de beachkoppels Wesselink/Bloem en Brouwer/Varenhorst de trotse en luid bejubelde winnaars geworden van het NK Beach Aalsmeer 2017, hét toernooi waarin wordt gestreden om de nationale titels indoor beachvolleybal.Wesselink en Bloem versloegen in de finale de jonge meiden Emi van Driel en Raisa Schoon die vorig al verrasten met hun opzienbarend sterke […]