Business

Bedrijfsuitje, Teambuilding of vergaderen?

Business @ The Beach

the-beach-impressie7
IMG_4971

The Beach is de locatie voor elk zakelijk evenement.  Of het nu gaat om een sportief bedrijfsuitje, teambuilding, vergaderen of om een relatiedag,  in de handelsgeest van de voormalige bloemenveiling van Aalsmeer is het altijd goed zaken doen.

Van een beachvolleybal clinic o.l.v. een van onze beachpro’s, tot de teamtraining ‘Hakken uit het Zand’  o.l.v. Geo van Dam. Van vergaderen op de authentieke veilingtribune tot een heerlijke barbecue op ons terras. Van een bedrijfsfeest met live band of DJ tot productpresentatie. Bij The Beach kan het allemaal!

Onze adviseurs stellen graag met jou een bedrijfsuitje of zakelijk evenement samen voor een onvergetelijke dag op onze unieke locatie!

Goede voorbereiding is het halve werk. Reservering daarom nu alvast je kerst- of nieuwjaarsborrel bij The Beach!

Zakelijke arrangementen vanaf

34,50 p.p.

Zo gezellig is het!

Foto's

nieuws!

What's new

Like of volg ons!

Social media

10 januari 2017

NK BEACH AALSMEER 2017 GROOT SUCCES!

Marloes Wesselink/Laura Bloem en Alexander Brouwer/Christiaan Varenhorst Nederlands kampioen indoor beachvolleybal! Foto: kickfotos.nl In een afgeladen indoor beachsportcentrum The Beach in Aalsmeer zijn de beachkoppels Wesselink/Bloem en Brouwer/Varenhorst de trotse en luid bejubelde winnaars geworden van het NK Beach Aalsmeer 2017, hét toernooi waarin wordt gestreden om de nationale titels indoor beachvolleybal.Wesselink en Bloem versloegen in de finale de jonge meiden Emi van Driel en Raisa Schoon die vorig al verrasten met hun opzienbarend sterke […]
15 november 2016

Sfeerimpressie The Beach – meer dan zand – filmpje!

Mooie sfeerimpressie van wat er allemaal kan en mag in The Beach! Want The Beach is meer dan zand! Ben je op zoek naar een sportief bedrijfsuitje, teamuitje of gewoon met een vriendengroep, Van sportief met clinic, toernooi, Archery Attack en Robinson games naar een relaxte dag met een salsa workshop, cocktail workshop, Brazilian percussion, beach fun painting, live pub-pop-quiz, borrel, presentatie en vergadering! Lunch, diner en beachparty voor grote en kleine groepen, alles kan!