Bubbel Archery

Beachsport

Bubbel Archery @ The Beach

NIEUW! Probeer deze te gekke combinatie van Archery en Bubbel Voetbal!
Bubbel Archery

Bubbel Archery

Kiezen tussen Bubbel Voetbal of Archery? Dat hoeft bij The Beach nu niet meer! Probeer nu deze twee te gekke activiteiten in een combinatie!

Archery is een kruising tussen paintball en trefbal, maar dan met een rubberen pijl en boog. Bubbel Voetbal is een hilarisch potje voetbal terwijl je verpakt zit in een grote bubbel.

Tijdens het eerste half uur speel je Archery en worden de bubbels van Bubbel Voetbal gebruikt als obstakels waar je je achter kunt verstoppen of andere kunt aanvallen. In het tweede half uur leg je de pijl en boog aan de kant en stap je in de Bubbel voor een leuk potje Bubbel Voetbal.

Probeer deze te gekke combi nu uit tegen de introductieprijs van €17,50 per persoon!

Om te boeken, bel met The Beach naar 0297-3477444

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

13 november 2017

26 december – Kerst Brunch Buffet

Wat gaan jullie doen met tweede Kerstdag? Bij The Beach wordt een leuk brunchbuffet georganiseerd tussen 11:00 en 14:30 uur. Er zijn veel luxe vlees en vis producten, maar ook zal er live cooking zijn waar wat gehaald kan worden. Er wordt ook aan de kinderen gedacht! Er zal namelijk een kidsprogramma zijn met een springkussen, schmink en vele spelletjes. Details: Lopend buffet Kidsprogramma met kidwatch, springkussen, schminken Volwassenen zijn €27,50 Kinderen van 4 tot […]
2 november 2017

28 november – Strand & Terrasbeurs

Op 28 november wordt er in The Beach een Strand en Terrasbeurs georganiseerd. Bezoekers kunnen zich hiervoor inschrijven via het contactformulier, de toegang is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar het wordt wel op prijs gesteld. www.destrandbeurs.nl/bezoekers Graag zien wij jullie in The Beach Aalsmeer!