Bubbel Archery

Beachsport

Bubbel Archery @ The Beach

NIEUW! Probeer deze te gekke combinatie van Archery en Bubbel Voetbal!
Bubbel Archery

Bubbel Archery

Kiezen tussen Bubbel Voetbal of Archery? Dat hoeft bij The Beach nu niet meer! Probeer nu deze twee te gekke activiteiten in een combinatie!

Archery is een kruising tussen paintball en trefbal, maar dan met een rubberen pijl en boog. Bubbel Voetbal is een hilarisch potje voetbal terwijl je verpakt zit in een grote bubbel.

Tijdens het eerste half uur speel je Archery en worden de bubbels van Bubbel Voetbal gebruikt als obstakels waar je je achter kunt verstoppen of andere kunt aanvallen. In het tweede half uur leg je de pijl en boog aan de kant en stap je in de Bubbel voor een leuk potje Bubbel Voetbal.

Probeer deze te gekke combi nu uit tegen de introductieprijs van €17,50 per persoon!

Om te boeken, bel met The Beach naar 0297-3477444

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

20 september 2017

World Tour Beachvolleybal Aalsmeer

Van 25 tot en met 29 oktober vormt het indoor beach sportcentrum het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour, waar punten zijn te verdienen voor de olympische ranking en een toernooi dat deel uitmaakt van de EK-kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Zestien topteams uit het internationale beachvolleybalcircuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, het stempel World Tour en de perfecte omstandigheden […]
8 september 2017

27 oktober – Hippiemarkt World Tour editie

Na het succes van de Hippiemarkt op het surfeiland van Aalsmeer organiseert Direct Events in samenwerking met The Beach Aalsmeer een 3 daags indoor Hippiemarkt met ruim 50 kramen. Tijdens de indoor Hippiemarkt zal ook het World Tour* Beachvolleybal georganiseerd worden. Hier komen ruim 50 teams uit verschillende landen naar toe om de titel te bemachtigen. Kort om een hoop te beleven in het weekend van 27 tot en met 29 oktober in The Beach […]