Bubbel Archery

Beachsport

Bubbel Archery @ The Beach

NIEUW! Probeer deze te gekke combinatie van Archery en Bubbel Voetbal!
Bubbel Archery

Bubbel Archery

Kiezen tussen Bubbel Voetbal of Archery? Dat hoeft bij The Beach nu niet meer! Probeer nu deze twee te gekke activiteiten in een combinatie!

Archery is een kruising tussen paintball en trefbal, maar dan met een rubberen pijl en boog. Bubbel Voetbal is een hilarisch potje voetbal terwijl je verpakt zit in een grote bubbel.

Tijdens het eerste half uur speel je Archery en worden de bubbels van Bubbel Voetbal gebruikt als obstakels waar je je achter kunt verstoppen of andere kunt aanvallen. In het tweede half uur leg je de pijl en boog aan de kant en stap je in de Bubbel voor een leuk potje Bubbel Voetbal.

Probeer deze te gekke combi nu uit tegen de introductieprijs van €17,50 per persoon!

Om te boeken, bel met The Beach naar 0297-3477444

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

6 februari 2018

15 t/m 18 maart – Blooming Beach Aalsmeer

Tijdens Blooming Beach Aalsmeer gaan 28 herenteams uit binnen- en buitenland de strijd om het goud met elkaar aan. Met topteams zoals Brouwer/Meeuwsen -het bronzen duo van de Olympische Spelen 2016- belooft het een spectaculair beachvolleybaltoernooi te worden. Ook wordt het startschot voor het Aalsmeer Flower Festival 2018 gegeven. Niet alleen wordt The Beach aangekleed met prachtige bloemsierkunst, ook zullen er verschillende evenementen rondom het beachvolleybal worden georganiseerd, zoals de Hana Ike Cup in het […]
18 januari 2018

21 jan – AJAX vs FEYENOORD

Wie zien wij aankomende zondag tijdens Ajax – Feyenoord bij ons in de bar? De wedstrijd is LIVE te zien op groot scherm onder het genot van een lekker biertje/wijntje/frisje of iets anders natuurlijk! Om 14:30 uur begint de game, maar zorg dat je er wat eerder bent!