Bedrijventoernooi ’18

16e REGIONALE

Bedrijventoernooi '18

Hét leukste beachvolleybaltoernooi voor bedrijven komt er weer aan! Ga eens op een andere manier de concurrentie aan met bedrijven uit de omgeving en win!

Hét leukste Beachvolleybal Bedrijventoernooi

Dit jaar organiseert The Beach alweer de 15e editie van het Regionale Beachvolleybal Bedrijventoernooi.
De voorrondes vinden plaats op dinsdagavond 15 mei & 22 mei van 19:00 – 22:00.

De finaleavond vindt plaats op dinsdag 29 mei van 19:00 – 22:00!

Denk jij dat je samen met je collega’s de concurrentie kan verslaan? Schrijf je dan in met een team van minimaal 4 personen en maak kans op een georganiseerd Beachvolleybal toernooi, voor het hele bedrijf!

De kosten zijn €75,- per team (finaleavond is gratis).

Vooraf nog even een goede bodem leggen? Kies voor het speciale Toernooimenu voor €15,- per persoon. Graag vooraf reserveren.

Inschrijven kan door te mailen naar sportief@beach.nl

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


26 april 2018

12 mei – Back In Time

DANCE CLASSICS PARTY – THE BEST DISCO IN TOWN Wat: Back in Time – De Reünie Wanneer: zaterdag 12 mei 2018 vanaf 21:00 uur Waar: The Beach Aalsmeer Waarom: Genieten van de goede oude tijd onder het genot van muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s and 00’s
16 april 2018

16 mei – Ibiza hoeden pimpen

Workshop Wednesday! De temperaturen stijgen, dus Summer is calling! Wat heb je dan nodig? JUIST – je eigen Ibiza hoed. Pimp daarom samen met ons je eigen Ibiza hoed! Iedereen krijgt een rieten hoed en kan beginnen met het pimpen in Ibiza stijl. Gebruik je creativiteit en de verschillende materialen om de hoed zo mooi mogelijk te maken. De workshop is compleet met een drankje en zal bij elkaar ongeveer 3 uur duren! De kaartverkoop […]