Bedrijventoernooi ’17

15e REGIONALE

Bedrijventoernooi '17

Hét leukste beachvolleybaltoernooi voor bedrijven komt er weer aan! Ga eens op een andere manier de concurrentie aan met bedrijven uit de omgeving en win!
The Beach

Hét leukste Beachvolleybal Bedrijventoernooi

Dit jaar organiseert The Beach alweer de 15e editie van het Regionale Beachvolleybal Bedrijventoernooi.
De voorrondes vinden plaats op dinsdagavond 16 mei & 23 mei van 19:00 – 22:00.

De finaleavond vind plaats op dinsdag 30 mei van 19:00 – 22:00!

Denk jij dat je samen met je collega’s de concurrentie kan verslaan? Schrijf je dan in met een team van minimaal 4 personen en maak kans op een Beachvolleybalclinic van Nederlands Kampioen Sven Vismans, voor het hele bedrijf!

De kosten zijn €75,- per team (finaleavond is gratis).

Vooraf nog even een goede bodem leggen? Kies voor het speciale Toernooimenu voor €15,- per persoon. Graag vooraf reserveren.

Inschrijven kan door te mailen naar sportief@beach.nl

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


22 april 2017

08 mei&12mei: Bridge Promotiedag

Altijd al willen weten of bridge iets voor jou is? Probeer het dan nu gratis uit! Op maandag 8 mei en vrijdag 12 mei. De lessen worden op verschillende tijden gegeven. Voor beide dagen geldt: ’s Ochtends 10:00 – 12:00 ’s Middags: 14:00 – 16:00 ’s Avonds 20:00 – 22:00 Kom gewoon gezellig binnen lopen en probeer het eens uit! De Bridge Promotiedag wordt georganiseerd door Peter van Maris, gediplomeerd bridgedocent.
11 april 2017

Beachvolleyballen en muziek voor Nepal

Op zaterdag 13 mei wordt er weer een Benefit gehouden voor Nepal. Dit jaar om een waterleiding aan te leggen in de Nepalese heuvels. En wat is nou een leukere manier om geld op te halen dan met beachvolleybal en swingen tijdens een concert?! Geef je daarom vooral op, dan gaan we samen sparen voor een mooi bedrag. Zodat uiteindelijk alle huishoudens en de school in het Nepalese dorpje Kaule in de Chepang Hills kunnen […]