Bedrijventoernooi ’17

15e REGIONALE

Bedrijventoernooi '17

Hét leukste beachvolleybaltoernooi voor bedrijven komt er weer aan! Ga eens op een andere manier de concurrentie aan met bedrijven uit de omgeving en win!
The Beach

Hét leukste Beachvolleybal Bedrijventoernooi

Dit jaar organiseert The Beach alweer de 15e editie van het Regionale Beachvolleybal Bedrijventoernooi.
De voorrondes vinden plaats op dinsdagavond 16 mei & 23 mei van 19:00 – 22:00.

De finaleavond vind plaats op dinsdag 30 mei van 19:00 – 22:00!

Denk jij dat je samen met je collega’s de concurrentie kan verslaan? Schrijf je dan in met een team van minimaal 4 personen en maak kans op een Beachvolleybalclinic van Nederlands Kampioen Sven Vismans, voor het hele bedrijf!

De kosten zijn €75,- per team (finaleavond is gratis).

Vooraf nog even een goede bodem leggen? Kies voor het speciale Toernooimenu voor €15,- per persoon. Graag vooraf reserveren.

Inschrijven kan door te mailen naar sportief@beach.nl

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


26 mei 2017

17 Juni: Bloemenbal

Op zaterdag 17 juni organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia het Bloemenbal in The Beach als onderdeel van het Aalsmeerse Flower Festival. Zowel voor ’s avonds als overdag is er een programma ontworpen. Overdag staat het programma geheel in het teken van bloemen. Kinderen en volwassenen kunnen verschillende dingen knutselen van bloemen zoals een bloemenstukje of bloemensieraad. Het dagprogramma duurt van 11:00 – 17:00. Het avondprogramma start vanaf 18:00 met een heerlijk diner en een spetterend optreden van […]
28 april 2017

Beach Club Market

Speciaal op Moederdag organiseert The Beach een gezellige indoor én outdoor market voor het hele gezin! Vol beauty, lifestyle en fashion. Voor de kids is er genoeg te doen op de buitenvelden van The Beach zoals een demo van Yogaletta, er kan geschminkt worden en er zijn ook diverse kraampjes aanwezig met kinderkleding! Ook voor de moeders is er genoeg te zien. Zij kunnen genieten van speciale borrelplanken en een glaasje Prosecco en ondertussen rondwandelen […]