Start Outdoor Beachtraining!
11 april 2017
08 mei&12mei: Bridge Promotiedag
22 april 2017

Op zaterdag 13 mei wordt er weer een Benefit gehouden voor Nepal. Dit jaar om een waterleiding aan te leggen in de Nepalese heuvels. En wat is nou een leukere manier om geld op te halen dan met beachvolleybal en swingen tijdens een concert?!

Geef je daarom vooral op, dan gaan we samen sparen voor een mooi bedrag. Zodat uiteindelijk alle huishoudens en de school in het Nepalese dorpje Kaule in de Chepang Hills kunnen genieten van de waterleiding.

Inschrijven voor het volleybaltoernooi en het concert kan via Gerard Buskermolen gm.buskermolen@gmail.com. Het inschrijfgeld is 10 euro. Maar meer geven mag natuurlijk altijd.

Bedrijven worden tevens uitgenodigd een veld te adopteren en/of met een team in te schrijven (prachtig voor teambuilding!), maar individueel inschrijven kan natuurlijk ook. Info hierover bij Joke van der Zwaan 06-23861976.

Het concert start rond 21:00. Het wordt gegarandeerd swingen met de Aalsmeerse band The Hucksters. Het is algemeen bekend dat zij garant staat voor een avond heerlijke rockcovers. Nieuw op het programma is TBF, Taek, Blank en Frank. Bestaande uit Amstelvener Rob Taekema – zang en bas (bekend van o.a. Fruitcake), Johannes Blanksma – drums (ex Novo band, nu o.a. Roadhouse), en Herman Frank – gitaar (Roadhouse). Deze 3 doorgewinterde muzikanten brengen blues, classic rock tunes, oude soulklassiekers en groovy Jazz. Kortom het wordt een swingende avond voor een mooi doel!

Een losse bijdrage storten kan natuurlijk ook altijd. Er is bij OSA wederom verdubbeling aangevraagd. Info over de projecten en concert bij Joke van der Zwaan bootje25@kabelfoon.nl, 06-23861976 en op www.nepalbenefietaalsmeer.com