Beach Festival

BEACH FESTIVAL '17

The Beach bestaat in april alweer 21 jaar!

Meld je aan op de Facebook-pagina voor de tijdsplanning en om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

2017 Beach Festival

THE BEACH, 21 JAAR

The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is dus ook precies wat we gaan doen.

Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van het
Beach Festival vol met sport, spel en feest!

 –

ZATERDAG 1 APRIL

We trappen het festival weekend af met een Small Group Training mét Videoanalyse! Je werkt tijdens deze training in kleine groepen van 4 personen onder leiding van Sven Vismans aan je techniek. Na iedere actie zie je jezelf dan terug op groot scherm, zodat je kan zien wat je nog kan verbeteren. Ideaal!

De eerste sessie is van 14:00-16:00 en de tweede van 16:00 – 18:00. De groepen bestaan uit 4 personen en er zijn 3 groepen per sessie. Er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meld je dus snel aan via sportief@beach.nl. De kosten zijn €25,- p.p. (BCA-lid: €20,-).

Om 19:00 maken we plaats voor een gezellig beachvolleybaltoernooi:
Batman & Robin. Aan dit 2×2 toernooi kan je individueel deelnemen. Het leuke van dit concept is dat je iedere wedstrijd met een andere partner speelt. Als je wint, schuif je een plek omhoog, als je verliest ga je er een naar beneden. Kosten: €15,- p.p. (BCA-lid: €10,-). Aanmelden kan hier!

Om 21:00 trappen Kees Markman en Marcel Wilkes de feestavond af met hun Dance Classics Show! De entree is gratis dus iedereen is welkom lekker een drankje en een dansje te komen doen!

 –

ZONDAG 2 APRIL

De zondag is tijdens het Beach Festival zeker geen rustdag.

’s Ochtends vanaf 10:30 starten we met het 3×3 beachvolleybaltoernooi en aansluitend duiken we de bar in voor de spannende klassieker Ajax – Feyenoord om 14:30. Aanmelden voor het toernooi kan via sportief@beach.nl

Ook is er deze zondag voor de kids genoeg te doen tijdens het kidsprogramma tussen 12:00 – 16:30 met onder andere mini beach soccer!

Meld je aan op de Facebook-pagina voor de tijdsplanning en om op de hoogte te bijven van alle nieuwtjes!

Reserveren:

EXTRA 9 APRIL!

Voor de 2×2 hoog, 2×2 dames en 2×2 midden teams organiseren wij op zondag 9 april van 10:00 – 14:00 nog een extra maandtoernooi!

Aanmelden kan via sportief@beach.nl. Vermeld hierbij je teamnaam, de categorie waarin je wil mee spelen en de contactgegevens van de captain.

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


23 maart 2017
Salsa Beach

17 april: Salsa @ The Beach

Op 2e Paasdag 17 april kunnen we weer lekker met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa Request @ The Beach! Om 19:00 gaan de deuren open en starten we met een workshop Bachata. Een avond vol heerlijke muziek, een gezellige sfeer en een tropische locatie. Wat wil je nog meer?
9 maart 2017

Beach Festival ’17!

THE BEACH, 21 JAAR The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is ook precies wat we gaan doen. Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van Beach Festival vol met sport, spel, feest en natuurlijk de beroemde Camping Swingelaar! Klik hier voor het hele programma en meld je aan op de Facebook-pagina om op […]