Beach Divisie Challenge

Beachvolleyballen op divisie niveau!

Beach Divisie Challenge

zondag 14 februari
zondag 13 maart
zondag 17 april
20160103 NED: NK Beach Indoor 2016, Aalsmeer
Alexander Brouwer, Christiaan Varenhorst
20160103 NED: NK Beach Indoor 2016, Aalsmeer
Elke Schuil - Wijnhoven, Floor Berden.

Ter voorbereiding op het beachvolleybal seizoen 2016 organiseren wij de Beach Divisie Challenge. Net als voorgaande jaren, hebben wij op een aantal zondagen de velden voor jullie geblokt. Op deze dagen kunnen jullie een aantal oefenwedstrijden spelen als voorbereiding op het zomer seizoen.
De opzet is als volgt. Ieder team speelt op een toernooidag 2 wedstrijden van 3 sets (waarbij de 3e set tot de 15 is). Daarnaast fungeert ieder team ook een wedstrijd als scheidsrechter. We zorgen voor een schema met maximaal een wedstrijd rust (niet fluiten of spelen), waardoor voor ieder team het toernooi maximaal 4 uur in beslag neemt.

De wedstrijden worden ingedeeld door middel van loting, dus je kunt ieder ander deelnemend team als tegenstander treffen.

We stellen als voorwaarde voor deelname dat een team de afgelopen zomer tenminste eenmaal op 2e divisie is uitgekomen. Uitzonderingen op aanvraag zijn mogelijk.

De data voor de BDC toernooien zijn:
– Zondag 14 Februari 2016
– Zondag 13 Maart 2016
– Zondag 17 April 2016

Inschrijven voor de toernooien kan door een e-mail te sturen naar BDC@beach.nl. Per toernooi is plaats voor maximaal 30 teams. (dames en heren)

VOL = VOL

De uiterste datum van aanmelding is steeds de woensdag voorafgaand aan het desbetreffende toernooi.

De kosten per toernooi bedragen € 25,- en dienen te worden voldaan op de toernooidag voorafgaand aan jouw 1e wedstrijd.

Voor vragen en om in te schrijven kun je contact opnemen met Sven Vismans (BDC@beach.nl)

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

23 maart 2017
Salsa Beach

17 april: Salsa @ The Beach

Op 2e Paasdag 17 april kunnen we weer lekker met de voetjes van de vloer tijdens de Salsa Request @ The Beach! Om 19:00 gaan de deuren open en starten we met een workshop Bachata. Een avond vol heerlijke muziek, een gezellige sfeer en een tropische locatie. Wat wil je nog meer?
9 maart 2017

Beach Festival ’17!

THE BEACH, 21 JAAR The Beach bestaat in april alweer 21 jaar en is dus eindelijk volwassen! Dat mag dus wel groots gevierd worden en dat is ook precies wat we gaan doen. Het weekend van 1 en 2 april zal The Beach in het teken staan van Beach Festival vol met sport, spel, feest en natuurlijk de beroemde Camping Swingelaar! Klik hier voor het hele programma en meld je aan op de Facebook-pagina om op […]