Beach Divisie Challenge

Beachvolleyballen op divisie niveau!

Beach Divisie Challenge

zondag 14 februari
zondag 13 maart
zondag 17 april
20160103 NED: NK Beach Indoor 2016, Aalsmeer
Alexander Brouwer, Christiaan Varenhorst
20160103 NED: NK Beach Indoor 2016, Aalsmeer
Elke Schuil - Wijnhoven, Floor Berden.

Ter voorbereiding op het beachvolleybal seizoen 2016 organiseren wij de Beach Divisie Challenge. Net als voorgaande jaren, hebben wij op een aantal zondagen de velden voor jullie geblokt. Op deze dagen kunnen jullie een aantal oefenwedstrijden spelen als voorbereiding op het zomer seizoen.
De opzet is als volgt. Ieder team speelt op een toernooidag 2 wedstrijden van 3 sets (waarbij de 3e set tot de 15 is). Daarnaast fungeert ieder team ook een wedstrijd als scheidsrechter. We zorgen voor een schema met maximaal een wedstrijd rust (niet fluiten of spelen), waardoor voor ieder team het toernooi maximaal 4 uur in beslag neemt.

De wedstrijden worden ingedeeld door middel van loting, dus je kunt ieder ander deelnemend team als tegenstander treffen.

We stellen als voorwaarde voor deelname dat een team de afgelopen zomer tenminste eenmaal op 2e divisie is uitgekomen. Uitzonderingen op aanvraag zijn mogelijk.

De data voor de BDC toernooien zijn:
– Zondag 14 Februari 2016
– Zondag 13 Maart 2016
– Zondag 17 April 2016

Inschrijven voor de toernooien kan door een e-mail te sturen naar BDC@beach.nl. Per toernooi is plaats voor maximaal 30 teams. (dames en heren)

VOL = VOL

De uiterste datum van aanmelding is steeds de woensdag voorafgaand aan het desbetreffende toernooi.

De kosten per toernooi bedragen € 25,- en dienen te worden voldaan op de toernooidag voorafgaand aan jouw 1e wedstrijd.

Voor vragen en om in te schrijven kun je contact opnemen met Sven Vismans (BDC@beach.nl)

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's

what's happening

Laatste nieuws

Like of volg ons!

Social media

26 mei 2017

17 Juni: Bloemenbal

Op zaterdag 17 juni organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia het Bloemenbal in The Beach als onderdeel van het Aalsmeerse Flower Festival. Zowel voor ’s avonds als overdag is er een programma ontworpen. Overdag staat het programma geheel in het teken van bloemen. Kinderen en volwassenen kunnen verschillende dingen knutselen van bloemen zoals een bloemenstukje of bloemensieraad. Het dagprogramma duurt van 11:00 – 17:00. Het avondprogramma start vanaf 18:00 met een heerlijk diner en een spetterend optreden van […]
28 april 2017

Beach Club Market

Speciaal op Moederdag organiseert The Beach een gezellige indoor én outdoor market voor het hele gezin! Vol beauty, lifestyle en fashion. Voor de kids is er genoeg te doen op de buitenvelden van The Beach zoals een demo van Yogaletta, er kan geschminkt worden en er zijn ook diverse kraampjes aanwezig met kinderkleding! Ook voor de moeders is er genoeg te zien. Zij kunnen genieten van speciale borrelplanken en een glaasje Prosecco en ondertussen rondwandelen […]