After Summer Deal!

Enjoy the summer!

After Summer Deal

Geniet nog even van de zomer met de nieuwe After Summer Deal bij The Beach met je collega’s! Een heerlijk verzorgd dagje strand mét goed weer garantie!

AFTER SUMMER DEAL

Boek nu de nieuwste After Summer Deal bij The Beach voor een zomers dagje uit met je collega’s!

Deze After Summer Deal bestaat uit een zomerse ontvangst in The Beach waarna het tijd is om te gaan omkleden zodat het geheel verzorgde beachvolleybal toernooi van start kan gaan. Inclusief wedstrijdleiding wordt het toernooi gespeeld en afgesloten met een prijsuitreiking en natuurlijk een beker voor het winnende team!

Nadat iedereen zich heeft opgefrist gaat het Beachbuffet open en kan iedereen genieten van de huisgemaakte spare-ribs en kipsaté. Om het heerlijke dagje uit feestelijk af te sluiten wordt ook nog de ijscokar tevoorschijn gehaald zodat je zelf je ijsje kan samenstellen.

Dit allemaal is te boeken voor €47,50 (excl. btw) per persoon. Inclusief 5 drankmunten en bittergarnituur!

De After Summer Deal is te boeken vanaf 25 personen.

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


20 september 2017

World Tour Beachvolleybal Aalsmeer

Van 25 tot en met 29 oktober vormt het indoor beach sportcentrum het decor voor een groots internationaal top beachvolleybaltoernooi in het kader van de World Tour, waar punten zijn te verdienen voor de olympische ranking en een toernooi dat deel uitmaakt van de EK-kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap dat in 2018 in Nederland wordt gehouden. Zestien topteams uit het internationale beachvolleybalcircuit, zestien dames- en zestien herenkoppels, het stempel World Tour en de perfecte omstandigheden […]
8 september 2017

27 oktober – Hippiemarkt World Tour editie

Na het succes van de Hippiemarkt op het surfeiland van Aalsmeer organiseert Direct Events in samenwerking met The Beach Aalsmeer een 3 daags indoor Hippiemarkt met ruim 50 kramen. Tijdens de indoor Hippiemarkt zal ook het World Tour* Beachvolleybal georganiseerd worden. Hier komen ruim 50 teams uit verschillende landen naar toe om de titel te bemachtigen. Kort om een hoop te beleven in het weekend van 27 tot en met 29 oktober in The Beach […]