After Summer Deal!

Enjoy the summer!

After Summer Deal

Geniet nog even van de zomer met de nieuwe After Summer Deal bij The Beach met je collega’s! Een heerlijk verzorgd dagje strand mét goed weer garantie!

AFTER SUMMER DEAL

Boek nu de nieuwste After Summer Deal bij The Beach voor een zomers dagje uit met je collega’s!

Deze After Summer Deal bestaat uit een zomerse ontvangst in The Beach waarna het tijd is om te gaan omkleden zodat het geheel verzorgde beachvolleybal toernooi van start kan gaan. Inclusief wedstrijdleiding wordt het toernooi gespeeld en afgesloten met een prijsuitreiking en natuurlijk een beker voor het winnende team!

Nadat iedereen zich heeft opgefrist gaat het Beachbuffet open en kan iedereen genieten van de huisgemaakte spare-ribs en kipsaté. Om het heerlijke dagje uit feestelijk af te sluiten wordt ook nog de ijscokar tevoorschijn gehaald zodat je zelf je ijsje kan samenstellen.

Dit allemaal is te boeken voor €47,50 (excl. btw) per persoon. Inclusief 5 drankmunten en bittergarnituur!

De After Summer Deal is te boeken vanaf 25 personen.

Reserveren:

Zo gezellig is het!

Foto's


what's happening

Laatste nieuws


Like of volg ons!

Social media


30 mei 2017

18 Juni: Vaderdag

Zet alle vaders, opa’s en ooms in het zonnetje op zondag 18 juni bij The Beach Club! The Beach Club serveert een heerlijk 3-gangen menu speciaal voor alle vaders (en het hele gezin natuurlijk) voor maar €28,50! Bekijk hier het hele menu en reserveer gauw een tafeltje via 0297-347444 of stuur een mailtje naar info@beach.nl See you @ The Beach!
30 mei 2017

11 Juni: ARN & Incidenten City

Zondag 11 juni 2017 is Aalsmeer weer ’the place to be’ voor de liefhebbers van klassieke auto’s en motoren. Na de succesvolle 1e editie in 2008 vindt in 2017 de 10e (en dus het jubileum!) editie van AalsmeerRoestNiet plaats. Startnummer 1 gaat die dag om 09.00u van start bij The Beach en de eerste deelnemers worden bij de finish verwacht vanaf ca. 14.30 uur. Bekijk hier de actuele deelnemerslijst: https://www.aalsmeerroestniet.nl/arn/deelnemers2017/ De finish vindt eveneens plaats bij The […]