20 september – Diva Bingo
8 september 2017
27 oktober – Hippiemarkt World Tour editie
8 september 2017

Tim Knol geeft op 8 oktober een optreden in The Beach

Zondagmiddag 8 oktober geeft Tim Knol een huiskamerconcert van twee keer 45 minuten in The Beach In Aalsmeer. Zijn vierde solo plaat is zo goed als af en Tim speelt zijn nieuwe (en uiteraard ook oude) liedjes live voor een select publiek, “in een intiem zaaltje en met fijne vrienden”.

Over Tim Knol

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single ‘Sam’ werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol, en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met ‘Days’, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed een theatertour. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Op Tim’s derde album ‘Soldier On’ klinkt hij volwassener. Een muzikant die in korte tijd veel meemaakte. De goede en minder goede momenten van drie jaar onderweg zijn terug te vinden op deze plaat. OOR schreef: ‘De liedjes klinken gelaagder, melodieuzer en meer uitgebalanceerd dan op zijn voorgaande werk. Daarbij zijn de teksten zijn meest persoonlijke tot nu toe en is zijn stem zowel leniger als vaster’.

In maart 2015 laat Tim zich van een hele andere kant zien. Die maand verschijnt er een plaat van The Miseries, een garage/punk/powerpop band die hij begint met 3 vrienden uit Hoorn. Met deze band worden er een stapel puntige, harde maar enorm catchy liedjes geschreven die doen denken aan The Ramones, Pavement en The Replacements. De recensies zijn himmelhoch jauzend! The Miseries toeren langs vele clubs en festivals dat jaar. Tim is een muzikale allesvreter met bezieling het hoogst in het vaandel. NRC schrijft: ‘The Miseries beste rockband op Noorderslag’.

Tim heeft net z’n uitgebreide ‘Lost & Found’ theatertour afgesloten. Dit jaar gaat Tim tot het eind van het jaar een aantal solo shows spelen. In het voorjaar van 2018 moet zijn nieuwe vierde album gaan verschijnen.

Tickets reserveren?

The Beach, zondagmiddag 8 oktober, aanvang 15.30 uur. Tickets ad € 10,00 zijn te reserveren via een e-mail aan info@beach.nl. Let op: er zijn slechts een zeer beperkt aantal kaarten voor dit unieke optreden beschikbaar!